Don't Grind Review (Allview E3 Jump): ţi-ai dorit vreodată să torturezi mâncarea? (Video)

1.464 ori
<b>Don't Grind Review (Allview E3 Jump): ţi-ai dorit vreodată să torturezi mâncarea? (Video)</b>Don't Grind atrage prin thumbnail-ul din Play Store, care prezintă o banană veselă tăiată în bucăţi de fierăstraie circulare. E de fapt mai mult de atât. Am testat acest joc arcade pe telefonul Allview E3 Jump şi pot spune că e destul de distractiv.

Don't Grind atrage prin thumbnail-ul din Play Store, care prezintă o banană veselă tăiată în bucăţi de fierăstraie circulare. E de fapt mai mult de atât. Am testat acest joc arcade pe telefonul Allview E3 Jump şi pot spune că e destul de distractiv.

E gratuit in Play Store şi implică echilibrarea unui aliment, obiect, produs electrocasnic, burger sau chiar pastilă si bucată de şuncă, în vreme ce încercaţi să evitaţi capcane. Prin "echilibrare" înţeleg un gest similar cu cel de tinere în aer a mingii de fotbal, cu câte o lovitură cu piciorul din când în când. Aici facem tap pe ecran, mai scurt sau mai lung pentru a face obiectul să ţopăie în aer.

Review joc Don't Grind, prezentat pe telefonul Allview E3 Jump

În cale avem lasere, fierăstraie şi tot felul de alte unelte mortale, care se și mișcă pe ecran. Facem şi swipe pentru a ne schimba zona (dreapta/stânga) şi a aduna şi steluţe aurii sau argintii. Putem debloca noi itemuri de aruncat în aer, de la pastile şi electrocasnice la îngheţată şi sandviciuri. Avem şi challenge-uri zilnice şi un leaderboard, plus reclame din când în când, de care scăpăm contra sumei de 1.99 dolari.

Jongleria e haioasă cam 10-15 minute şi până deblochezi câteva din cele 60 de obiecte. Apoi cam piere farmecul. Rămâne un joc trăznit şi original, cu nota de 8 din 10 de la noi. Îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Allview E3 Jump, prețuri actualizate:

Review joc Don't Grind, prezentat pe telefonul Allview E3 Jump

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×