Suicide Squad: Special Ops Review (Huawei P9 Lite): unul dintre foarte puţinele jocuri bune legate de filme cu super eroi în 2016 (Video)

1.708 ori
<b>Suicide Squad: Special Ops Review (Huawei P9 Lite): unul dintre foarte puţinele jocuri bune legate de filme cu super eroi în 2016 (Video)</b>Dacă tot vine luna august, cu blockbusterele aferente, am zis să jucăm şi noi Suicide Squad: Special Ops, jocul asociat filmului despre eroii negativi din universul lui Batman/Gotham, deveniţi brusc salvatori ai planetei. În loc de 10 eroi noi controlăm..

Dacă tot vine luna august, cu blockbusterele aferente, am zis să jucăm şi noi Suicide Squad: Special Ops, jocul asociat filmului despre eroii negativi din universul lui Batman/Gotham, deveniţi brusc salvatori ai planetei. În loc de 10 eroi noi controlăm 3 în acest titlu, gratuit in Play Store şi testat pe Huawei P9 Lite.

Suicide Squad: Special Ops e un FPS fix ca Dead Trigger şi Unkilled, doar că are grafica ceva mai adusă la zi şi p e bază de abordare cel shaded. Putem să controlăm personaje precum Harley Quinn, consoarta lui Joker, care mânuieşte o bată şi un revolver, sau pe El Diablo, care trage cu foc, eventual Deadshot, un ţintaş excelent cu armă cu lunetă.

Suicide Squad: Special Ops Review, joc Android prezentat pe Huawei P9 Lite

El are şi o serie de arme de foc montate pe braţe, ca arme de rezervă când se termină muniţia. Dacă grafica arată bine, ei bine inamicii nu sunt randaţi prea complex, toţi arătând la fel, un fel de creaturi arse sau create din nămol şi doar câte un boss e mai răsărit. Jocul e destul de uşor, cel puţin până la valul 7 sau 8 de inamici, căci aceştia vin în valuri.

Fiecare personaj are şi puteri speciale, precum un bullet time pentru Deadshot sau o frenezie de atac pentru Harley Quinn. Controlul e excelent implementat şi veţi trage automat în inamici, deci trebuie doar să duceţi ţintă în dreptul lor. Jocul e 100% gratuit şi nu are IAP-uri, dar nici nu puteţi salva progresul, deci dacă muriţi la valul 10, trebuie să o luaţi de la zero. Un titlu destul de reuşit, cu nota de 9.2 din 10 de la noi şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Huawei P9 Lite, prețuri actualizate:

Suicide Squad: Special Ops Review, joc Android prezentat pe Huawei P9 Lite

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×