Turbo League Review (Allview P9 Energy): o clonă nereuşită de Rocket League, cu potenţial mare şi irosit (Video)

1.718 ori
<b>Turbo League Review (Allview P9 Energy): o clonă nereuşită de Rocket League, cu potenţial mare şi irosit (Video)</b>Jocul Rocket League a prins în mod uriaş pe console, deşi la baza e un titlu simplu, un fotbal cu maşini. Era evident că vor apărea şi clonele, ba chiar mă mir că nu sunt mai multe pe piaţa acum. Ei bine, una dintre primele este Turbo League, disponibil..

Jocul Rocket League a prins în mod uriaş pe console, deşi la baza e un titlu simplu, un fotbal cu maşini. Era evident că vor apărea şi clonele, ba chiar mă mir că nu sunt mai multe pe piaţa acum. Ei bine, una dintre primele este Turbo League, disponibil gratuit in Play Store şi App Store şi testat pe Allview P9 Energy.

Vă spun din start că nu vă putem recomanda jocul, pentru că e foarte frustrant şi are un control slab implementat. Interacţiunile maşinii cu mingea sunt mega aproximative şi frustrarea apare rapid. Avem doar o maşină la dispoziţie, restul costă bani. Camera e la fel de haotică ca la jocurile de pe PlayStation 1, sau poate chiar mai rău.

Totuşi, dacă staţi bine cu nervii şi aveţi răbdare să reglaţi controlul şi camera, e posibil să obţineţi o experienţă de gaming rezonabilă. Scopul este să înscrieţi cu mingea în poartă adversarilor. Meciurile se joacă 3 versus 3 şi sunt preponderent online. Modul Solo e mai mult pentru antrenament şi pentru a putea testa diferite setări şi funcţionalităţi.

Review joc Turbo League, prezentat pe Allview P9 Energy

Din păcate nu avem upgrade-uri sau powerup-uri aici, în afară de NOS, care e limitat la cele 99 de unităţi oferite la startul jocului. Când se termină acelea va trebui să plătiţi. Pe lângă controlul pe bază de săgeţi dreapta/stânga/înainte/înapoi avem şi un buton de săritură şi unul care redresează maşina când e cu rotile în sus. Veţi putea înscrie şi din "foarfecă" dacă învârtiţi maşina în aer în modul potrivit, mai ales la început de rundă.

Am jucat mult Turbo League şi mi-a fost imposibil să înscriu. Fizica e ridicolă, iar rulatul pe tavan şi pe părţile laterale ale arenelor e stupid în acest context cel puţin. Vă las cu speranţa că aveţi mai multă răbdare decât mine şi îi dau jocului un 5.7 din 10. Îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Allview P9 Energy, prețuri actualizate:

Review joc Turbo League, prezentat pe Allview P9 Energy

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×