Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari Review (Huawei P9 Lite): prinde animalu', fă-ţi grădină zoo (Video)

Autor:  | Publicat în:  Huawei  Jocuri 1.122 ori
<b>Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari Review (Huawei P9 Lite): prinde animalu', fă-ţi grădină zoo (Video)</b>Există endless runnere în care alergi de ceva, o maimuţă, un coşmar, un monstru şi altele în care alegi DUPĂ ceva. E cazul lui Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari, pe care îl detaliem mai jos. Acest titlu e gratuit in Play Store şi a fost testat pe Huawei P9..

Există endless runnere în care alergi de ceva, o maimuţă, un coşmar, un monstru şi altele în care alegi DUPĂ ceva. E cazul lui Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari, pe care îl detaliem mai jos. Acest titlu e gratuit in Play Store şi a fost testat pe Huawei P9 Lite.

El vine de la publisher-ul lui Crossy Road, ceea ce se simte la nivel de grafică. Avem de-a face cu un endless runner, în care fugărim animale, precum bizoni, elefanţi şi zebre spre exemplu şi le prindem cu lasoul precum un cowboy. Vom putea sta în cârcă animalelor doar o perioadă limitată, după care ele vor începe să arunce din copite şi vom pierde controlul asupra lor.

Review Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari, joc prezentat pe telefonul Huawei P9 Lite

Ideea este să sărim "din animal în animal", să evităm obstacole din cale şi să găsim cât mai multe animale noi. O altă latură a jocului e cea de colecţionare a animalelor, organizarea lor în secţiuni ale unei grădini zoologice digitale şi upgrade-ul "staulelor". Vizitatorii vor veni, vedea animalele şi apoi vor plăti, ca şi cum ar vizita o grădină zoo.

Grafica e pătrăţoasă, în stil Crossy Road şi veţi putea face fotografii la fiecare captură de animal pe care o înregistraţi. Controlul e simplu: ţineţi apăsat pe animal pentru a îl călări şi dacă ridicaţi degetul de pe ecran veţi sări fie pe alt animal, fie în neant, ceea ce înseamnă game over. E un joc copilăros şi haios, dar foarte repetitiv şi nu am simţit mare provocare în a-l juca.

Îi dăm o notă de 8.1 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al telefonului Huawei P9 Lite, îl puteți afla de aici.

Review Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari, joc prezentat pe telefonul Huawei P9 Lite

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×