Xiaomi Meri este un nou telefon al chinezilor, trecut prin AnTuTu şi GeekBench şi sosind cu dotări midrange, design arătos

1.212 ori
<b>Xiaomi Meri este un nou telefon al chinezilor, trecut prin AnTuTu şi GeekBench şi sosind cu dotări midrange, design arătos</b>Lucrurile sunt clare pentru finalul anului 2016: mai avem de aşteptat fix două terminale cu potenţial de flagship şi apoi tragem cortină şi vedem cine câştigă bătălia. E vorba despre Huawei Mate 9 şi Xiaomi Mi Note 2, dar asta nu înseamnă că nu vom mai..

Lucrurile sunt clare pentru finalul anului 2016: mai avem de aşteptat fix două terminale cu potenţial de flagship şi apoi tragem cortină şi vedem cine câştigă bătălia. E vorba despre Huawei Mate 9 şi Xiaomi Mi Note 2, dar asta nu înseamnă că nu vom mai vedea vreo 20-30 de midrange noi, majoritatea din China lansate până în 2017. Printre ele s-ar număra şi nou venitul Xiaomi Meri.

Xiaomi Meri, AnTuTu Benchmark

Iniţial considerat un Xiaomi Mi 5c apărut pe web cu nume de cod, acest handset şi-a făcut apariţia în fotografiile din acest articol, afişând pe ecran benchmark-urile AnTuTu şi GeekBench. Cu această ocazie aflăm şi dotările sale şi îi admirăm şi designul. Descoperim că primim 3 GB RAM pe Meri, dar şi un procesor octa core tactat la 1.4 GHz, cu identitate necunoscuta.

Xiaomi Meri, Geekbench benchmark

Telefonul rulează Android 6.0 Marshmallow şi obţine scoruri destul de modeste în ambele benchmark-uri, dar rezonabile pentru un midranger (63.581 în AnTuTu, în condiţiile în care telefoanele high end ating şi 150.000 sau mai mult). Acelaşi AnTuTu menţionează o diagonală de 5.5 inch, rezoluţie Full HD şi un GPU Mali T864.

Aici apare şi o teorie nouă legată de chipset, care ar putea fi chiar un Rockchip cu 8 core-uri Cortex A53. De remarcat că Meri pare a avea un panou frontal rotunjit, un buton Home fizic şi un spate in stil iPhone sau Nexus 6P, foarte arătos de altfel. Să fie acesta mult aşteptatul Xiaomi Redmi 4?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×