Samsung va organiza un eveniment Fortnite pe 16 martie; Posesorii de Galaxy S10 primesc bonusuri

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.039 ori
<b>Samsung va organiza un eveniment Fortnite pe 16 martie; Posesorii de Galaxy S10 primesc bonusuri</b>Chiar dacă Samsung nu a lansat încă vreun telefon de gaming, se implică totuşi activ în lumea gaming-ului pe mobil. După un parteneriat cu Fortnite la lansarea lui Galaxy Note 9, acum cele două branduri se reunesc pentru

Chiar dacă Samsung nu a lansat încă vreun telefon de gaming, se implică totuşi activ în lumea gaming-ului pe mobil. După un parteneriat cu Fortnite la lansarea lui Galaxy Note 9, acum cele două branduri se reunesc pentru un eveniment special pe 16 martie (video aici).

Sud-coreenii vor organiza un eveniment exclusiv Fortnite pe 16 martie, dedicat posesorilor de telefoane Galaxy S10. Evenimentul are loc la New York la Samsung 837, o sală de evenimente celebră. Gamerii vor putea vedea noi skin-uri iKONIC şi un nou emote Scenario. Item-urile vor fi disponibile gratuit exclusiv pentru posesorii de Galaxy S10, S10e şi S10+.

Ele devin disponibile odată cu sosirea telefoanelor în magazine pe 8 martie. Nu vor lipsi de la show nici celebrul streamer Fortnite Ninja sau senzaţia K-Pop iKON. Cei de la Bludrive lucrează la o insulă specială în Fortnite pentru a sărbători acest eveniment. Va fi o Fortnite Creative Island şi am mai văzut una recent, atunci când formaţia Weezer şi-a lansat albumul nou în Fortnite săptămâna trecută.

Faptul că Samsung organizează un eveniment pentru a lansa skinuri de Fortnite ne arată ce fenomen a devenit acest joc. La final de 2018 jocul avea peste 200 de milioane de jucători. Apex Legends vine tare din spate cu 50 de milioane totuşi.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×