Samsung va organiza un eveniment Fortnite pe 16 martie; Posesorii de Galaxy S10 primesc bonusuri

1.631 ori
<b>Samsung va organiza un eveniment Fortnite pe 16 martie; Posesorii de Galaxy S10 primesc bonusuri</b>Chiar dacă Samsung nu a lansat încă vreun telefon de gaming, se implică totuşi activ în lumea gaming-ului pe mobil. După un parteneriat cu Fortnite la lansarea lui Galaxy Note 9, acum cele două branduri se reunesc pentru

Chiar dacă Samsung nu a lansat încă vreun telefon de gaming, se implică totuşi activ în lumea gaming-ului pe mobil. După un parteneriat cu Fortnite la lansarea lui Galaxy Note 9, acum cele două branduri se reunesc pentru un eveniment special pe 16 martie (video aici).

Sud-coreenii vor organiza un eveniment exclusiv Fortnite pe 16 martie, dedicat posesorilor de telefoane Galaxy S10. Evenimentul are loc la New York la Samsung 837, o sală de evenimente celebră. Gamerii vor putea vedea noi skin-uri iKONIC şi un nou emote Scenario. Item-urile vor fi disponibile gratuit exclusiv pentru posesorii de Galaxy S10, S10e şi S10+.

Ele devin disponibile odată cu sosirea telefoanelor în magazine pe 8 martie. Nu vor lipsi de la show nici celebrul streamer Fortnite Ninja sau senzaţia K-Pop iKON. Cei de la Bludrive lucrează la o insulă specială în Fortnite pentru a sărbători acest eveniment. Va fi o Fortnite Creative Island şi am mai văzut una recent, atunci când formaţia Weezer şi-a lansat albumul nou în Fortnite săptămâna trecută.

Faptul că Samsung organizează un eveniment pentru a lansa skinuri de Fortnite ne arată ce fenomen a devenit acest joc. La final de 2018 jocul avea peste 200 de milioane de jucători. Apex Legends vine tare din spate cu 50 de milioane totuşi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×