Samsung va lansa noi telefoane Galaxy A pe 10 aprilie; Galaxy A90 e favorit să debuteze

893 ori
<b>Samsung va lansa noi telefoane Galaxy A pe 10 aprilie; Galaxy A90 e favorit să debuteze </b>Samsung promitea la început de an că va lansa în fiecare lună din 2019 noi modele Galaxy A. E vorba despre noua generaţie, inaugurată de Galaxy A30 şi A50 la MWC 2019, urmate rapid de accesibilul Galaxy A10

Samsung promitea la început de an că va lansa în fiecare lună din 2019 noi modele Galaxy A. E vorba despre noua generaţie, inaugurată de Galaxy A30 şi A50 la MWC 2019, urmate rapid de accesibilul Galaxy A10. Acum vedem un teaser pentru un nou telefon Galaxy A, care va sosi în cadrul unui eveniment pe 10 aprilie.

Evenimentul va avea loc simultan în Milano, Sao Paulo şi Bangkok şi încă nu ştim despre ce device e vorba. Ar putea fi Galaxy A90, cel cu cameră periscop glisantă şi rotativă. Ar putea fi Galaxy A40, A20 sau A20e, care au mai scăpat recent. În plus a apărut şi perspectiva unui Galaxy A2 Core recent, un telefon cu Android Go la bord.

Judecând după teaserul postat de Samsung, telefonul nu ar trebui să aibă vreun soi de breton, deci Galaxy A90 ar putea fi să fie modelul lansat. El este aşteptat cu un ecran edge to edge, fără breton, cu cameră pop up sus pentru selfie. Ar trebui să aibă o cameră cu senzor de 48 MP Sony în spate, însoţită de o cameră telephoto şi una ultra wide.

Cititorul de amprente va fi integrat în ecran şi handsetul va rula Android Pie cu One UI. Mă aştept la un preţ ceva mai mare decât celalalte modele Galaxy A noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×