Samsung va transmite în direct lansările de la MWC 2019 folosind reţeaua sa 5G

1.141 ori
<b>Samsung va transmite în direct lansările de la MWC 2019 folosind reţeaua sa 5G</b>Chiar dacă mâine este ziua zero a lansărilor Samsung, prin debutul lui Galaxy S10, sud coreenii au programat ceva special şi pentru MWC 2019. Acolo vor transmite în direct o parte din lansări, speech-uri și altele folosind reţeaua

Chiar dacă mâine este ziua zero a lansărilor Samsung, prin debutul lui Galaxy S10, sud coreenii au programat ceva special şi pentru MWC 2019. Acolo vor transmite în direct o parte din lansări, speech-uri și altele folosind reţeaua 5G proprie. Avem detalii mai jos.

Samsung Electronics a anunţat că va transmite "Mobile World Live TV", adică acel canal media oficial al MWC 2019 Barcelona folosind reţeaua proprie 5G. Canalul va fi transmis în direct pe ecrane uriaşe aflate la Fira Gran Via, dar şi în holurile şi dormitoarele a peste 280 de hoteluri din Barcelona. Fluxul de transmisie live va fi disponibil inclusiv global.

Astfel se marchează o premieră: primul proces de difuzare live prin 5G în istoria Mobile World Live TV. Pe acest canal veţi putea viziona discursuri de la MWC, inclusiv cele pe care le-am detaliat aici, cu CEO Orange, Microsoft, HTC şi mulţi alţii la microfon. Veţi vedea prezentări live şi keynote-uri de la faţa locului.

Pe durata transmisiunii Samsung pune la bătaie soluţiile 5G proprii: o unitate de acces radio (5G Radio) şi un router 5G (CPE). Acestea vor transmite conţinutul filmat de cameră High Definition Video (HDTV), care se află la MWC. Până acum era folosită o reţea de fibră optică pentru transmisie, dar acum se trece la 5G, depăşind limitările fizice ale reţelei bazate pe fibră optică.

Latența este ultra scăzută, lucru vital pentru video live. Mobile World Live TV începe transmisia pe 24 februarie de la ora 17:00 şi o continuă până pe 28 februarie la ora 17:00.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×