Xiaomi Mi 9 SE apare în culori curcubeu psihedelice, care ar face Angry Birds geloase

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 922 ori
<b>Xiaomi Mi 9 SE apare în culori curcubeu psihedelice, care ar face Angry Birds geloase</b>Pe 20 februarie, atunci când Xiaomi a anunţat flagshipul Mi 9, a apărut şi Mi 9 SE. Acea Special Edition e de fapt o variantă light, care inaugura procesorul Snapdragon 712. Acum vedem că acel model va primi o nuanţă specială

Pe 20 februarie, atunci când Xiaomi a anunţat flagshipul Mi 9, a apărut şi Mi 9 SE. Acea Special Edition e de fapt o variantă light, care inaugura procesorul Snapdragon 712. Acum vedem că acel model va primi o nuanţă specială pentru spatele carcasei.

Fotografii noi au apărut online, prezentându-ne un Xiaomi Mi 9 SE în culori curcubeu psihedelice. Ce e drept şi Xiaomi Mi 9 a primit o versiune trăznită, cu spate transparent şi dedicată filmului Alita Battle Angel. Plusa cu 12 GB RAM. Pe Xiaomi Mi 9 SE am pus mâna la MWC 2019 săptămâna trecută şi pare un produs destul de atractiv la 300 de euro, mai ales prin prisma camerei triple din spate.

Xiaomi Mi 9 SE avea deja un efect "holografic" în versiunile violet şi albastru, dar acum plusează cu "Holographic Rainbow". Ar putea fi o ediţie limitată, disponibilă doar în câteva regiuni de pe glob, deci nu vă bucuraţi prea devreme. Telefonul are un cititor de amprente integrat în ecranul de 5.97 inch, baterie de 3070 mAh şi 6 GB RAM.

Dispune şi de o cameră selfie de 20 MP, iar camera din spate are senzori de 48 MP, 13 MP şi 8 MP.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×