Xiaomi Mi 9 SE apare în culori curcubeu psihedelice, care ar face Angry Birds geloase

1.045 ori
<b>Xiaomi Mi 9 SE apare în culori curcubeu psihedelice, care ar face Angry Birds geloase</b>Pe 20 februarie, atunci când Xiaomi a anunţat flagshipul Mi 9, a apărut şi Mi 9 SE. Acea Special Edition e de fapt o variantă light, care inaugura procesorul Snapdragon 712. Acum vedem că acel model va primi o nuanţă specială

Pe 20 februarie, atunci când Xiaomi a anunţat flagshipul Mi 9, a apărut şi Mi 9 SE. Acea Special Edition e de fapt o variantă light, care inaugura procesorul Snapdragon 712. Acum vedem că acel model va primi o nuanţă specială pentru spatele carcasei.

Fotografii noi au apărut online, prezentându-ne un Xiaomi Mi 9 SE în culori curcubeu psihedelice. Ce e drept şi Xiaomi Mi 9 a primit o versiune trăznită, cu spate transparent şi dedicată filmului Alita Battle Angel. Plusa cu 12 GB RAM. Pe Xiaomi Mi 9 SE am pus mâna la MWC 2019 săptămâna trecută şi pare un produs destul de atractiv la 300 de euro, mai ales prin prisma camerei triple din spate.

Xiaomi Mi 9 SE avea deja un efect "holografic" în versiunile violet şi albastru, dar acum plusează cu "Holographic Rainbow". Ar putea fi o ediţie limitată, disponibilă doar în câteva regiuni de pe glob, deci nu vă bucuraţi prea devreme. Telefonul are un cititor de amprente integrat în ecranul de 5.97 inch, baterie de 3070 mAh şi 6 GB RAM.

Dispune şi de o cameră selfie de 20 MP, iar camera din spate are senzori de 48 MP, 13 MP şi 8 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×