Shadowgun Legends vrea să fie un fel de Destiny pe mobil; Disponibil acum gratuit pe iOS şi Android

1.212 ori
<b>Shadowgun Legends vrea să fie un fel de Destiny pe mobil; Disponibil acum gratuit pe iOS şi Android</b>După ce în această săptămână a sosit pe mobil jocul PUBG, iată că acum descoperim și lansarea lui Shadowgun Legends, titlu ce vrea să fie un soi de Destiny pe mobil. Vorbim despre un shooter multiplayer care este disponibil gratuit atât pe Android

Nu ştiu voi ce faceţi, dar eu în fiecare joi şi vineri vânez ca uliul noile jocuri din Play Store şi App Store. Iar săptămâna asta am avut noutăţi de top. Întâi a venit PUBG Mobile, apoi a sosit şi Shadowgun Legends, un shooter axat pe multiplayer, coop şi cu elemente de RPG. Vine de la Madfinger Games şi este gratuit în Play Store şi App Store.

Shadowgun Legends

L-am tot jucat în ultima lună când era în faza alpha şi beta şi mi-am dat seama că vrea să fie un soi de Destiny de mobil. Madfinger Games sunt cunoscuţi pentru jocurile Dead Trigger şi Unkilled, dar şi seria Shadowgun evident. Acum au trecut la un titlu SF, cu arme şi armuri ce amintesc de Halo, Gears of War şi Destiny. Avem şi o pseudo poveste şi campanie, folosită mai degrabă pentru a creşte în nivel şi a debloca armuri şi arme.

Shadowgun Legends

Cantitatea de echipamente din titlu e gigantică şi ar face şi un joc de consolă portabilă gelos. Trebuie spus că jocul nu te bate la cap cu IAP-urile, ceea ce e un lucru bun. FPS-ul arată spectaculos, dar nivelele din campanie mi se par cam mici şi cam repetitive. Măcar level design-ul pare şcolit în epoca Unreal Tournament. Promovat ca un shooter RPG, titlul are şi un skill tree destul de impresionant de deblocat.

Peste 200 de misiuni din poveste sunt incluse aici, 500 de arme şi peste 1000 de piese de armură. 4 planete vă stau la dispoziţie şi există şi un hub unde putem interacţiona şi vorbi cu alţi gameri şi să îi luăm cu noi în questuri şi raiduri fix ca în Destiny. Cine e interesat găseşte jocul mai jos:

  • Shadowgun Legends - iOS 
  • Shadowgun Legends - Android
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×