Shadow Fight 3 lansat oficial, vine gratuit pe iOS şi Android; Cel mai aşteptat fighter al anului este aici

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 2.037 ori
<b>Shadow Fight 3 lansat oficial, vine gratuit pe iOS şi Android; Cel mai aşteptat fighter al anului este aici</b>Cel mai așteptat fighter al anului și anume Shadow Fight 3 a fost lansat chiar astăzi, el sosind gratuit atât pe terminalele iOS, cât și pe Android. Deși vorbim despre un titlu gratis, avem numeroase IAP-uri în joc ce pot ajunge chiar la prețuri

Unii joacă Mortal Kombat X sau Marvel Contest of Champions, dar alţii se joacă temeinic Shadow Fight 1 şi 2. Acum a sosit Shadow Fight 3, după o lungă perioadă de beta testing şi soft launch în care am salivat la grafică sa 3D. Titlul este gratuit în Play Store şi App Store şi vine cu noi coregrafii, arme şi o poveste mai solidă.

Shadow Fight 3

Pentru a clarifica gratuitatea sa, da, nu veţi plăti nimic pe joc, DAR există IAP-uri de până la 499 lei. Avem şi timere pentru misiunile secundare, unele care durează chiar 5-6 ore. Titlul este un fighter asemenea predecesorilor săi, doar că parcă se bazează o idee mai mult pe arme şi parcă mai puţin pe arte marţiale. Avem şi un cutscene complex la început, unul care arată ca şi cum jocul ar avea buget mare.

Shadow Fight 3

Nu prea înţeleg ce caută un broadsword pe aici, după atâtea arme şi referinţe la cultura orientală, dar trecem peste. Faţă de MK X şi mai toate titlurile Injustice şi altele de la Nether Realm, aici nu apăsam frenetic pe ecran şi nu ne bazăm doar pe swipe-uri, ci avem butoane virtuale pentru pumn, picior, atacuri speciale şi un thumbstick virtual în stânga pentru a mişca personajul.

În mod inedit acum avem magiile şi puterile Shadow deblocate de la început, putând trage cu un zid de energie spre inamic sau cu un proiectil de energie neagră. Există zeci, dacă nu sute de armuri şi arme de deblocat, fiecare cu upgrade-uri şi sloturi pentru itemuri. Grafica a primit un upgrade la 3D, mă rog nu 3D ca Tekken, ci cu animaţii 3D pentru atacuri.

Coregrafia este un pic mai bună, dar personajele par mai lente şi fizica e mai trasă de păr. Fiţi siguri că vom încerca jocul şi vom reveni cu review.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×