Asphalt 9 Legends este acum oficial; Noul joc de curse primeşte upgrade la grafică, e disponibil doar pe iOS

5.692 ori
<b>Asphalt 9 Legends este acum oficial; Noul joc de curse primeşte upgrade la grafică, e disponibil doar pe iOS</b>Am fost şocat să aflu că a debutat Asphalt 9, cu siguranţă cel mai aşteptat joc de curse de pe mobil din ultimii ani. Era de aşteptat totuşi, pentru că au trecut 5 ani de când a debutat Asphalt 8. Tot ce ştim despre noul titlu aflaţi mai jos.

Am fost şocat să aflu că a debutat Asphalt 9, cu siguranţă cel mai aşteptat joc de curse de pe mobil din ultimii ani. Era de aşteptat totuşi, pentru că au trecut 5 ani de când a debutat Asphalt 8. Tot ce ştim despre noul titlu aflaţi mai jos.

Vine de la Gameloft, va fi gratuit şi se încadrează în seria principală Asphalt. Asta înseamnă că nici Asphalt Overdrive şi nici Asphalt Xtreme nu au fost în seria principală ci doar spinoff-uri. Jocul e disponibil doar pe iOS şi doar în Filipine, aflându-se în faza de soft launch. Sunt jocuri care petrec şi 6 luni în acest stadiu, deci mai avem de aşteptat. Nu avem din păcate veşti despre vreo lansare pe Android.

Văd că Gameloft s-a înţeles cu Ferrari pentru a pune un bolid al lor pe coperta jocului, dar în trailer am văzut şi maşini Lamborghini, Bugatti şi McLaren. Producătorul jocului de curse a declarat că vrea să facă experienţa de racing mai intuitivă, renunţând la axarea pe viraje. Asta poate însemna că avem un soi de endless runner şi jocul va deveni cam ca NFS No Limits, ceea ce sper să nu se întâmple.

Văd în trailer că grafica arată fantastic, deşi se cam abuzează de lens flare şi neoane. Observ şi medii de joc apocaliptice cu tornade şi valuri uriaşe în cale, ceea ce mi se pare o idee bună. Presimt că vom avea un nou joc benchmark la Mobilissimo.ro atunci când se lansează Asphalt 9...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×