Telefoanele LG si Samsung, domina piata divertismentului

1.483 ori
<b>Telefoanele LG si Samsung, domina piata divertismentului</b>Desi nevoia de functii de divertisment incluse intr-un terminal mobil a fost analizata de specialisti si multi au afirmat ca telefonul este un gadget "serios", observam ca noile terminale tind sa devina surse de divertisment de calitate. Recent, un studiu...

Desi nevoia de functii de divertisment incluse intr-un terminal mobil a fost analizata de specialisti si multi au afirmat ca telefonul este un gadget "serios", observam ca noile terminale tind sa devina surse de divertisment de calitate.

Recent, un studiu efectuat de catre agentia Parks Associates pe un esantion format din consumatori, a dovedit ca handseturile LG si Samsung conduc detasat la capitolul "feature-uri avansate ale divertismentului mobil". Oare cum s-ar incadra in acest sondaj un PSP Phone sau proaspat lansatul iPhone? Terminalele LG si Samsung mentionate de persoanele chestionate includ feature-uri ca televiziune mobila, functii muzicale si jocuri.

De asemenea in jur de 12% dintre posesorii unui LG sau Samsung au afirmat ca terminalul pe care-l detin are functiile mentionate anterior. Doar 8% dintre posesorii unui telefon Motorola au mentionat astfel de feature-uri, in vreme ce un singur repondent posesor al unui Nokia a mentionat functiile de divertisment prezente pe terminalul sau. Oare utilizatorii modelului N95 erau prea ocupati pentru a participa la studiu?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×