Telefonul Sony Ericsson W910 a primit premiul "Best Handset 2008"

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 3.819 ori
<b>Telefonul Sony Ericsson W910 a primit premiul "Best Handset 2008"</b>Sony Ericsson ne-a obisnuit cu premiile pe care si le adjudeca in cadrul showurilor tech, repetand isprava si in acest an cu modelul Sony Ericsson W910, premiat de catre GSMA. Telefonul a primit titlul de "cel mai bun terminal al anului 2008", dar nu...

Sony Ericsson ne-a obisnuit cu premiile pe care si le adjudeca in cadrul showurilor tech, repetand isprava si in acest an cu modelul Sony Ericsson W910, premiat de catre GSMA.

Telefonul a primit titlul de "cel mai bun terminal al anului 2008", dar nu suntem siguri daca juriul a fost cucerit de catre sistemul de control prin gestica, auto-rotatie, jocurile 3D Java sau HSDPA. Poate fi vorba si de un premiu simbolic, care de fapt reprezinta confirmarea realizarilor celor de la Sony Ericsson in cadrul actualului Mobile World Congress 2008. Cu un portofoliu bogat de terminale si nu mai putin de 6 telefoane anuntate in ultima saptamana, SE ameninta serios pozitia celor de la Motorola, aflati pe locul 3, in topul producatorilor de terminale mobile.

Lansat in urma cu un an, handsetul W910 Walkman a fost creat special pentru muzica, jocuri 3D, video si acces de mare viteza la Internet. Controlul de tip "Shake" permite utilizatorilor lui W910 sa miste telefonul pentru a controla jocuri, sau sa schimbe melodia, in vreme ce tehnologia SenseMe, le permite sa descopere melodia ideala pentru starea lor de spirit. Cu cardul Memory Stick Micro de 1GB cu care soseste telefonul, va puteti bucura de peste 900 de melodii, plus multe altele, datorita extensiilor de memorie suportate.

La ora actuala au fost vandute peste 57 de telefoane din seria Walkman, la nivel global, din 2005 pana azi, confirmand succesul seriei celor de la Sony Ericsson.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×