LG KF700, rivalul ideal pentru iPhone

3.305 ori
<b>LG KF700, rivalul ideal pentru iPhone</b>LG Electronics a anuntat cu cateva zile in urma lansarea lui KF700, un nou terminal multimedia, care combina 3 metode de input. Fiind primul astfel de telefon mobil din lume, KF700 integreaza un touchscreen de 3 inch, keypad alfanumeric si shortcut dial....

LG Electronics a anuntat cu cateva zile in urma lansarea lui KF700, un nou terminal multimedia, care combina 3 metode de input. Fiind primul astfel de telefon mobil din lume, KF700 integreaza un touchscreen de 3 inch, keypad alfanumeric si shortcut dial.

Acel "shortcut dial" mentionat anterior se afla in partea din spate a terminalului si permite scrollarea prin 6 feature-uri selectate de utilizator, folosind un meniu de pe ecran. Majoritatea telefoanelor dotate cu touchscreen, din ziua de azi elimina keypadurile, axandu-se pe tastaturi virtuale. Acest LG, in schimb, incorporeaza o tastatura alfanumerica glisanta, pentru a simplifica procesul de apelare si scriere a mesajelor text.

Atunci cand faceti browsing pe Internet cu ajutorul touchscreenului wide, mecanismul shortcut dial, ofera suport pentru zooming pe website-uri. Printre feature-urile multimedia ale lui KF700 se numara un web browser care ofera acces la Google Search, Blogs, Gmail, Maps si YouTube. Terminalul suporta conectivitate 3G HSDPA, iar lista sa de specificatii include si un MP3 player, un MPEG4 video player, camera de 3 megapixeli si conectivitate Bluetooth.

LG KF700 va fi disponibil in Europa, incepand cu luna martie, promitand sa concureze cu Apple iPhone, datorita browsingului sau avansat si celor 3 metode de input suportate.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×