Spyker prezinta un telefon misterios, in stil iPhone

Autor:  | Publicat în:  Spyker 1.240 ori
<b>Spyker prezinta un telefon misterios, in stil iPhone</b>In ciuda faptului ca acest brand este mai bine cunoscut pentru automobilele sale scumpe, Spyker a obtinut un stand in cadrul Mobile World Congress si a prezentat publicului, ceea ce pare a fi o clona iPhone, dotata totusi cu tastatura. Nu stim inca daca...

In ciuda faptului ca acest brand este mai bine cunoscut pentru automobilele sale scumpe, Spyker a obtinut un stand in cadrul Mobile World Congress si a prezentat publicului, ceea ce pare a fi o clona iPhone, dotata totusi cu tastatura.

Nu stim inca daca avem de-a face doar cu o varianta de design, sau cu un terminal propriu-zis, de vreme ce handsetul era prezent intr-o cutie de sticla, iar reprezentantii Spyker nu erau foarte comunicativi. Revenind la misteriosul terminal, putem spune ca un keypad numeric pe un iPhone pare redundant, iar o tastatura QWERTY ar fi fost cu siguranta o idee mai buna. De asemenea, pozitionarea tastaturii nu este chiar cea mai user-friendly din lume.

Keypadul include un buton Home, plasat fix in mijlocul sau, printre taste, iar acestea sunt plasate foarte aproape de marginea terminalului. Daca v-a frustrat QWERTY-ul virtual de pe iPhone, Spyker a gasit o noua metoda sa va enerveze, in special daca aveti degete mari. Am putea numi acest handset o clona iPhone, dar avocatii Apple stiu cel mai bine cand sa se sesizeze in aceasta privinta si pana acum nu au dat semne de neliniste.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×