Spyker prezinta un telefon misterios, in stil iPhone

Autor:  | Publicat în:  Spyker 1.200 ori
<b>Spyker prezinta un telefon misterios, in stil iPhone</b>In ciuda faptului ca acest brand este mai bine cunoscut pentru automobilele sale scumpe, Spyker a obtinut un stand in cadrul Mobile World Congress si a prezentat publicului, ceea ce pare a fi o clona iPhone, dotata totusi cu tastatura. Nu stim inca daca...

In ciuda faptului ca acest brand este mai bine cunoscut pentru automobilele sale scumpe, Spyker a obtinut un stand in cadrul Mobile World Congress si a prezentat publicului, ceea ce pare a fi o clona iPhone, dotata totusi cu tastatura.

Nu stim inca daca avem de-a face doar cu o varianta de design, sau cu un terminal propriu-zis, de vreme ce handsetul era prezent intr-o cutie de sticla, iar reprezentantii Spyker nu erau foarte comunicativi. Revenind la misteriosul terminal, putem spune ca un keypad numeric pe un iPhone pare redundant, iar o tastatura QWERTY ar fi fost cu siguranta o idee mai buna. De asemenea, pozitionarea tastaturii nu este chiar cea mai user-friendly din lume.

Keypadul include un buton Home, plasat fix in mijlocul sau, printre taste, iar acestea sunt plasate foarte aproape de marginea terminalului. Daca v-a frustrat QWERTY-ul virtual de pe iPhone, Spyker a gasit o noua metoda sa va enerveze, in special daca aveti degete mari. Am putea numi acest handset o clona iPhone, dar avocatii Apple stiu cel mai bine cand sa se sesizeze in aceasta privinta si pana acum nu au dat semne de neliniste.

▶▶▶ Bluboo S8 Black la 975 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×