The Simpsons acum pe telefonul mobil

1.114 ori
<b>The Simpsons acum pe telefonul mobil</b>In caz ca nu stiati, filmul The Simpsons se pregateste sa isi faca intrarea in cinematografe in data de 27 iulie. O astfel de lansare este precedata evident de o serie de continuturi destinate utilizatorilor de telefoane mobile, care sunt si fanii seriei....

In caz ca nu stiati, filmul The Simpsons se pregateste sa isi faca intrarea in cinematografe in data de 27 iulie. O astfel de lansare este precedata evident de o serie de continuturi destinate utilizatorilor de telefoane mobile, care sunt si fanii seriei.

Compania Jamster/Jamba este responsabila cu lansarea acestor continuturi, ce includ si o serie de ringtone-uri foarte populare in SUA. Lansarea se va face sub forma unui serviciu la care utilizatorii trebuie sa se aboneze. Acesta se numeste The Yellow Plan si va oferi posesorilor unui telefon mobil sansa unica de a auzi sunetul "D'oh!" sau Woo-hoo!" la fiecare SMS primit. Evident tema muzicala a showului de animatie va fi disponibila sub forma de ringtone, in diferite variante, de la dance la jazz.

Pentru 9.99 dolari pe luna, fanii seriei pot folosi 6 credite pentru a descarca wallpaperuri, ringtoneuri si screensavere bazate pe celebrul serial de animatie. Noi continuturi vor fi adaugate lunar, iar persoanele care se aboneaza la Yellow Plan vor avea acces la jocul The Simpsons: Minutes to Meltdown, creat de Electronic Arts. Jocul, in varianta sa pentru telefoanele mobile este un adventure amuzant, care va incanta fanii Simpsons.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×