Inscriptioneaza-ti iPhone-ul!

969 ori
<b>Inscriptioneaza-ti iPhone-ul!</b>Persoanele se tatueaza iar gadgeturile se inscriptioneaza pentru a le da o nota de unicitate. iPhone nu a scapat de acest fenomen si puteti viziona un clip cu inscriptionarea terminalului de la Apple, dand click pe imaginea urmatoare: Device Nine Six, din...

Persoanele se tatueaza iar gadgeturile se inscriptioneaza pentru a le da o nota de unicitate. iPhone nu a scapat de acest fenomen si puteti viziona un clip cu inscriptionarea terminalului de la Apple, dand click pe imaginea urmatoare:

Device Nine Six, din Los Angeles face astfel de inscriptionari pe terminale, desi un fan iPhone s-ar gandi la riscul de a pierde garantia produsului inainte de a-si decora gadgetul. Mottoul companiei care a pus poza unui cerb pe un iPhone este "Orice puteti printa pe o foaie, noi putem inscriptiona!". O personalizare de acest gen costa in jur de 30 de dolari, dar va reamintim ca exista riscul sa pierdeti garantia pentru gadgetul supus capriciilor dumneavoastra.

Avand in vedere ca telefonul lansat pe 29 iunie de Apple a devenit trendy si un must-have pentru celebritati, de ce sa nu il "tatuam"? Paris Hilton si-ar putea inscriptiona initialele pe spatele telefonului sau in timp starurile rock si-ar putea impodobi terminalele cu cranii sau logourile diverselor formatii. Oricare ar fi inscriptia de pe spatele unui iPhone nu trebuie sa uitam vreodata cat de ridicol arata un desen oarecare plasat sub logo-ul marului specific Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×