Nokia 6630 naste scriitori!!!

Autor:  | Publicat în:  Inedit 1.544 ori
<b>Nokia 6630 naste scriitori!!!</b>Exista persoane care urasc sa scrie chiar si banale SMS-uri pe telefoanele lor, din cauza keypadurilor incomode. O tastatura QWERTY este de obicei solutia, dar chiar si asa exista unii nemultumiti. Iata ca, in mod surprinzator, un italian a reusit sa...

Exista persoane care urasc sa scrie chiar si banale SMS-uri pe telefoanele lor, din cauza keypadurilor incomode. O tastatura QWERTY este de obicei solutia, dar chiar si asa exista unii nemultumiti. Iata ca, in mod surprinzator, un italian a reusit sa scrie o carte de 384 de pagini folosindu-si telefonul Nokia 6630.

Robert Bernocco este autorul volumului "Compagni di Viaggio" ("Tovarasi de drum"), un science fiction scris in doar 17 saptamani. Scriitorul italian a folosit sistemul de scriere T9 pe care-l include Nokia 6630 pentru a scrie putin cate putin opera publicata de curand. Bernocco scria scurte pasaje zilnic in timp ce mergea catre munca, pentru a le transfera apoi pe PC. O astfel de reusita, este demna de un premiu si, desi Nokia nu l-a platit de italian pentru reclama, aceasta initiativa este un compliment pentru handsetul lor implicat in scrierea cartii.

E surprinzator sa afli ca unei persoane i s-a parut comod sa scrie 384 de pagini folosindu-se doar de telefonul mobil. Scriitorul si-a publicat cartea pe site-ul lulu.com, care da sansa oricui sa-si publice creatiile. "Compagni di Viaggio" este disponibila pe site la pretul de 17.38 dolari si nu stim daca profitul autorului va fi mai mare decat faima generata de metoda prin care si-a scris cartea.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×