Tower Raiders, un joc de strategie interesant pentru telefoanele Android

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.893 ori
<b>Tower Raiders, un joc de strategie interesant pentru telefoanele Android</b>Daca sunteti fanii jocurilor de strategie, atunci va va placea cu siguranta Tower Raiders, un titlu pentru handseturile Android. Acest joc intra la categoria "tower defense" si trebuie sa aflati ca Tower Raiders vine cu optiunile Recycling si Fast...

Daca sunteti fanii jocurilor de strategie, atunci va va placea cu siguranta Tower Raiders, un titlu pentru handseturile Android. Acest joc intra la categoria "tower defense" si trebuie sa aflati ca Tower Raiders vine cu optiunile Recycling si Fast Forward, pentru terminalele Android mai slab dotate.

Veti putea juca 24 de nivele per campanie, cu inca 3 nivele bonus, pe care le puteti selecta, ceea ce inseamna luni intregi de gaming pe telefon. Odata aleasa o harta, veti putea selecta si nivelul de dificultate. Trebuie sa mentionam ca animatiile jocului sunt fluide, iar detaliile arata destul de bine. Puteti folosi numeroase unitati upgradabile si puteti recicla tunurile folosite in lupte.

Jocul este disponibil in Android Marketplace, la pretul de 4.99 dolari, existand atat o versiune speciala pentru HTC Dream G1, cat si o varianta gratuita (trial).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×