Motorola Charm isi face aparitia intr-o reclama T-Mobile

1.398 ori
<b>Motorola Charm isi face aparitia intr-o reclama T-Mobile</b>Handsetul Motorola Charm si-a mai facut aparitia pe web cu cateva saptamani in urma, cand a fost scapat sub forma unei imagini, dar iata-l acum intr-un cadru mai oficial. Este vorba de un poster T-Mobile, care face reclama promotiei "Back to School",...

Handsetul Motorola Charm si-a mai facut aparitia pe web cu cateva saptamani in urma, cand a fost scapat sub forma unei imagini, dar iata-l acum intr-un cadru mai oficial. Este vorba de un poster T-Mobile, care face reclama promotiei "Back to School", destinata elevilor si studentilor.

Posterul include si handseturile Samsung Gravity T, Gravity 3 si putin mai in spate si terminalul cu format patrat Motorola Charm. Din cate stim, promotia Back to School va face ca acest model sa fie disponibil gratuit, cu un abonament pe 2 ani.

Va reamintim ca Moto Charm este un handset Android 2.1, care vine cu interfata MOTOBLUR, format candybar, functii de social networking, tastatura QWERTY si taste dedicate pentru email, camera si cautare web.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×