Google planuieste lansarea unui serviciu muzical impreuna cu Android 3.0

Autor:  | Publicat în:  Google 971 ori
<b>Google planuieste lansarea unui serviciu muzical impreuna cu Android 3.0</b>Stim deja ca Google va lansa versiunea 3.0 Gingerbread a lui Android catre finalul acestui an, dar se pare ca gigantul motoarelor de cautare are planuri mai mari de atat. Ziarul financiar israelian Calcalist a publicat recent un interviu cu Gaurav Jain,...

Stim deja ca Google va lansa versiunea 3.0 Gingerbread a lui Android catre finalul acestui an, dar se pare ca gigantul motoarelor de cautare are planuri mai mari de atat. Ziarul financiar israelian Calcalist a publicat recent un interviu cu Gaurav Jain, product manager pentru Android, dezvaluitnd faptul ca Google va lansa si un serviciu muzical impreuna cu Gingerbread.

E posibil ca aceasta mutare sa fie menita a o contracara pe cea Apple, care a anuntat la randul sau ca va lansa un serviciu de streaming audio, bazat pe tehnologia obtinuta in urma achizitionarii companiei Lala. Acelasi interviu mentionat mai sus include si faptul ca Android 3.0 va fi lansat in perioada sarbatorilor de iarna, impreuna cu misteriosul serviciu muzical oferit de Google.

Ramane de vazut in ce fel va reusi creatorul lui Android sa inventeze un nou mod de streaming audio si daca acesta se va bucura de succes.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×