Age of Sparta Review (Huawei Honor 6): aduce mult cu Ikariam, vine cu clădiri arătoase şi mecanici freemium gârlă (Video)

1.355 ori
<b>Age of Sparta Review (Huawei Honor 6): aduce mult cu Ikariam, vine cu clădiri arătoase şi mecanici freemium gârlă (Video)</b>Nu puteam rata &icirc;ncă un joc de la Gameloft, mai ales unul care aduce cu foarte popularul Ikariam. E vorba despre Age of Sparta, testat pe Huawei Honor 6. Acest joc este un freemium, care e practic o combinaţie de World at Arms, ca lupte, cu...

Nu puteam rata încă un joc de la Gameloft, mai ales unul care aduce cu foarte popularul Ikariam. E vorba despre Age of Sparta, testat pe Huawei Honor 6. Acest joc este un freemium, care e practic o combinaţie de World at Arms, ca lupte, cu Ikariam, ca atmosferă.

Veţi controla o cetate spartană şi aveţi la dispoziţie resurse ca energie sau aur si gems. Există evident şi timere pentru construcţii şi posibilitatea de a construi temple, barăci şi structuri defensive. Viile, culturile de cereale şi carierele vă vor aduce bani, iar odată ce vă luptaţi cu gameri reali veţi putea şi să îi jefuiţi de resurse. Există un mod campanie, în care vă luptaţi cu diferiţi generali şi vă sunt servite şi elemente de poveste cu diferte replici ale unor personaje istorice.

Inevitabil vă veţi înfrunta şi cu Xerses. Veţi putea antrena la barăci soldaţi care trag cu praştia, gorgone, satiri şi cam orice creatură mitologică din Legendele Olimpului. Clădirile arată excelent, lucru care se vede mai ales când daţi zoom pe ele. Achiziţiile în aplicaţie ajung şi la valoarea de 99 de dolari aici, deci mare grijă ce cheltuieli faceţi.

Age of Sparta

Jocul include şi un chat în cadrul său şi veţi putea combina unităţile între ele pentru a creşte forţa satyrilor sau gorgonelor de exemplu. Luptele se dau fix ca în World at Arms, cu două tabere care se înfrunta faţă în faţă, în regim turn based. Există şi powerup-uri sub formă de cufere în bătălia şi va trebui să evitaţi şi meteoriţi care cad sau capcane.

Înainte de a construi o clădire va trebui să deblocaţi noi zone de teren, are costa foarte mult. Veţi putea folosi şi puterile lui Zeus şi Hades în lupte. Îi acordăm acestui titlu nota 9 din 10 şi asta mai ales pentru că puteţi progresa rapid şi fără să cheltuiţi bani, daca aveti rabdare, iar grafică arată bine. Puteți descărca Age of Sparta pentru Android de aici, sau pentru iOS, de aici.

Prețul actualizat al lui Huawei Honor 6 îl puteți afla de aici.

Age of Sparta Review (Huawei Honor 6)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×