Dan the Man Review (ASUS ZenFone 3 ZE520KL): cel mai bun platformer al momentului pe mobil (Video)

1.340 ori
<b>Dan the Man Review (ASUS ZenFone 3 ZE520KL): cel mai bun platformer al momentului pe mobil (Video)</b>Când ai un telefon cu funcţii de captură de gaming, inclusiv cu faţa gamerului, vei vrea să îl pui la treabă cu un titlu clasic, cum e Dan the Man. Acesta e un platformer excelent, disponibil gratuit in Play Store şi testat pe ASUS ZenFone 3 ZE520KL.

Când ai un telefon cu funcţii de captură de gaming, inclusiv cu faţa gamerului, vei vrea să îl pui la treabă cu un titlu clasic, cum e Dan the Man. Acesta e un platformer excelent, disponibil gratuit in Play Store şi testat pe ASUS ZenFone 3 ZE520KL.

Pedigree-ul e excelent aici, pentru că Halfbrick Studios a realizat jocul, iar ei au în portofoliu hituri precum Fruit Ninja sau Jetpack Joyride. În cazul lui Dan the Man avem un platformer clasic, în stil Mega Man şi Mario, doar că având mai multe arme. Stilul abordat aminteşte de un joc de Nintendo 64 şi există atât un Story Mode destul de capabil, dar şi un Endless Survival Mode.

Dan the Man gameplay pe ASUS Zenfone 3

Putem debloca şi costume pentru personaj şi să actualizăm vreo 5 abilităţi, iar luptele cu câte un boss sunt foarte grele, ca în jocurile de pe vremuri. Level design-ul e excelent şi nivelele sunt foarte lungi, dar din fericire avem şi checkpoint-uri. Adunăm bănuţi pe parcurs, spargem vaze şi avem tot soiul de deblocabile şi powerup-uri sub formă de arme când ne uităm la reclame.

Mânuim un lansator de rachete, pistoale, mitraliere, dar dăm şi cu karata, evident. Există şi IAP-uri aici, dar nu am simţit nevoia de a le utiliza. De remarcat că povestea are sens doar dacă ai urmărit episoadele Dan the Man de pe Internet. Şi mediile de joc sunt variate, ducându-vă în cetăţi, păduri şi munţi, iar jocul acesta e pur şi simplu platformerul perfect şi ideal. Sari, dai cu pumnul, iei arma, tragi cu racheta, vine bossul, faci upgrade. Excelent!

Inamicii vă vor copleşi uneori şi nivelul de dificultate e destul de mare uneori. Rămâne un joc de nota 10 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

ASUS ZenFone 3, prețuri actualizate:

Review Dan the Man Review, joc prezentat pe ASUS ZenFone 3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×