My 2 Cents: Lumea chiar se mai ceartă pe Internet?

3.265 ori
<b>My 2 Cents: Lumea chiar se mai ceartă pe Internet?</b>Zilele trecute ascultăm obsesiv o piesă şi pentru că îmi era lene să tot dau play unei piese pe YouTube am intrat pe site-ul Listenonrepeat. Cum acolo era un chat am zis să mă bag în seamă cu melomani asemenea mie şi ce să vezi... o ceartă între un..

Zilele trecute ascultăm obsesiv o piesă şi pentru că îmi era lene să tot dau play unei piese pe YouTube am intrat pe site-ul Listenonrepeat. Cum acolo era un chat am zis să mă bag în seamă cu melomani asemenea mie şi ce să vezi... o ceartă între un utilizator numit "hitlerisgood" şi unul numit "trump". Era evident că din aceste nickname-uri nu putea să iasă nimic bun. Oamenii se certau pe seama poreclelor online şi îşi dădeau "trigger" pentru că se acuzau că au alte vârste decât cea reală.

My 2 Cents: Lumea chiar se mai ceartă pe Internet?

Singurele servicii online pe care m-am certat eu erau MIRC în liceu când eram OP şi dădeam de pe canal  băiatului care strângea fondul clasei sau pe Forumul revistei Level, unde erau mulţi trolli toxici care îmi criticau poeziile din secţiunea "Bistro". Acum la un deceniu distanţă mă uimeşte că certurile de pe Internet au rămas la fel... Lumea chiar se mai ceartă pe Internet la modul ridicol si toxic, pe unde apucă?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×