Review ASUS Eee Pad Slider - ce are un kilogram greutate și te Însoțește oriunde? (Video)

3.643 ori
<b>Review ASUS Eee Pad Slider - ce are un kilogram greutate și te Însoțește oriunde? (Video)</b>Ce are un kilogram greutate și te urmează fidel peste tot? Aș fi tentat să zic că este un animal de casă, dar la o așa greutate, nu ar putea fi decât o pisică slabă. Ei bine, aici este cazul unui ASUS Eee Pad Slider, tableta scoasă din cutie...

Ce are un kilogram greutate și te urmează fidel peste tot? Aș fi tentat să zic că este un animal de casă, dar la o așa greutate, nu ar putea fi decât o pisică slabă. Ei bine, aici este cazul unui ASUS Eee Pad Slider, tableta scoasă din cutie aici și care poate înlocui cu succes atât un desktop PC, cât și un laptop și dacă vreți și o consolă portabilă.

Imaginați-vă un Nokia E7 supradimensionat, dacă doriți o idee asupra designului acestei tablete cu tastatura glisantă. Sau aveti la dispozitie aici un pictorial. Mecanismul sau glisant din spate da uneori senzația de fragilitate, dar după o utilizare intensă, vă veți da seama că este destul de rezistent. Ce ne oferă ASUS Eee Pad Slider? în primul rând un ecran IPS de 10.1 inchi, care suporta o rezoluție de 1280 x 800 pixeli, plus un procesor dual core Nvidia Tegra 2 de 1 GHz, 16 sau 32 GB memorie internă și 1 GB RAM.

La capitolul conectivitate, beneficiem de Bluetooth, WiFi și GPS, deocamdată, în vreme ce o variantă 3G a tabletei este un mister deocamdată. în privința dimensiunilor, tableta măsoară 18.3 mm grosime și cântărește 970 de grame, destul de mult mai ales pe lângă un Samsung Galaxy Tab 10.1, de exemplu, care nu atinge nici 600 de grame. Totuși, cu o greutate de laptop vine și o funcție de laptop, tastatura QWERTY glisantă de 5 rânduri făcându-și treaba excelent.

Review ASUS Eee Pad Slider - browser

în privința porturilor device-ului, aveți la dispoziție un mini HDMI, microSDHC, un jack audio, portul USB 2.0 din lateral și cel special pentru încărcarea terminalului și conectarea sa la PC. Ca OS avem Honeycomb 3.1 și nu uitam nici de personalizarea efectuată de ASUS. Pentru început, dacă accesați browserul web de pe tableta, veți descoperi că bara de adrese și orice alt meniu lipsesc cu desăvârșire. în vreme ce bara de adrese își face apariția atunci când tastați primele litere, meniul browserului apare în lateral atunci când atingeți ecranul. Opțiunile clasice pentru browser ni se prezintă sub formă de semicerc albastru, care ne permite să dăm refresh, să deschidem un nou tab, să accesăm istoricul și altele.

Recenzie ASUS Eee Pad Slider - tastatura

în plus, tastatura virtuală a lui ASUS Eee Pad Slider are un rând în plus față de alte tastaturi de pe Honeycomb: cel numeric. în cele din urmă, personalizarea ASUS se încheie cu widgetul myZine, care concentrează o galerie foto, un website, un playslist muzical și informații despre vreme în același areal.

Dacă vi se pare că am uitat de cameră, se mai întâmplă, mai ales în cazul unei tablete de un kilogram... dar nu am uitat! Camera de 5 megapixeli s-a descurcat rezonabil pe o vreme însorită și cu fotografii realizate la umbră, după cum puteți vedea în galeria de aici și în mostră de mai jos.

Fotografii si video realizate cu ASUS Eee Pad Slider

Nici la captura video nu sta rău acest model ASUS, care s-a prezentat astfel la filmare:

Mai avem la dispoziție și o cameră frontală de 1.2 megapixeli, iar în cadrul recenziei video din acest articol v-am prezentat și cum putem transforma tableta în mod total în laptop. în primul rând îi putem atașa un mouse wireless, introducând dongle-ul sau în portul USB 2.0. Apoi putem folosi un stick USB pentru transferul de fișiere media pe device, după cum se vede și în recenzia video.

întrebarea logică la final de recenzie este: cât costă și când sosește? Zvonurile afirmă că terminalul ar putea costa 2.300 lei și ar putea sosi pe piața luna viitoare. Dacă aș avea de ales între ASUS Eee Pad Transformer și ASUS Eee Pad Slider, l-aș alege pe primul totuși, datorită celor 15 ore de baterie oferite și datorită tastaturii full detașabile. Nu mă înțelegeți greșit, alegerea ar fi cu inima îndoită, deoarece ASUS Eee Pad Slider arata și se mișcă foarte bine și l-am folosit cu succes în loc de laptop.

ASUS Eee Pad Slider - prezentare

întrebare este: sunteți gata să renunțați la laptop pentru o "laptableta"?

Review ASUS Eee Pad Slider:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×