Review HTC Flyer - un motiv să spui "adio iPad 2"! (Video)

3.800 ori
<b>Review HTC Flyer - un motiv să spui "adio iPad 2"! (Video)</b>Dacă e o tabletă care te poate face să uiți că ai folosit/testat un iPad 2, atunci clar e vorba despre HTC Flyer. Departe de a fi tableta perfectă, acest prim model HTC reprezintă o opțiune foarte atractivă, mai ales dacă luăm în calcul și o...

Dacă e o tabletă care te poate face să uiți că ai folosit/testat un iPad 2, atunci clar e vorba despre HTC Flyer. Departe de a fi tableta perfectă, acest prim model HTC reprezintă o opțiune foarte atractivă, mai ales dacă luăm în calcul și o viitoare actualizare la Honeycomb 3.2. Terminalul a ajuns în teste la mine prin evoMAG.ro, care vinde aceste model 3G + WiFi la prețul de 2.959 lei. Să vedem cum s-a comportat Flyer...

în primul rând am luat contact cu această primă tabletă HTC în Barcelona, cu ocazia anunțului său oficial la Mobile World Congress 2011. Tot în Barcelona am văzut și cum se comportă modelul de tableta Gingerbread chiar în ziua debutului său. Au trecut 4 luni și în sfârșit am primit în teste acest model, scos din cutie pentru un preview rapid în redacția Mobilissimo.ro.

Ce pot spune este că tableta este foarte user-friendly și mai ales un utilizator HTC nu va avea deloc nevoie de "antrenament", chiar dacă este începător în ale tabletelor. Tentația mea este foarte mare să numesc acest model un HTC Sensation mai mare, dar voi scăpa de ea cel puțin pe moment, căci sunt aspecte care diferențiază acest model de o astfel de descriere.

HTC Flyer si HTC Desire S

și fiindcă am menționat Sensation, trebuie să vă reamintesc că am scos Flyer din casa pentru a realiza câteva poze și la evenimentul de lansare Vodafone al lui HTC Sensation. Acolo tableta a devenit rapid vedetă și mi s-a cerut să fie pozata din toate unghiurile și până și oficialul grec HTC a făcut o poză discretă cu telefonul lui Flyer în vreme ce îl foloseam.

Revenind la terminalul cu ecran de 7 inchi, după experiența avută cu BlackBerry PlayBook am fost tentat să fac gesturi swipe pe ecranul său pentru a navigare în meniuri, dar am revenit destul de rapid la modalitatea de browsing folosind butoanele capacitive din partea inferioară a ecranului și interfața touch. Aceleași butoane se iluminează și lateral atunci când întoarceți tableta în mod landscape. Din păcate nu am avut șansa să încerc tehnologia Scribe, modelul de Flyer testat neavând la pachet și un stylus.

Din toate tabletele testate de mine până acum, Flyer este cea mai comodă și ușoară, groasă de 13.2 mm și cu o greutate de 420 de grame. După cum se vede și în imaginile din recenzie, este foarte ușor să ții tableta cu o singură mână, iar utilizarea tastaturii QWERTY este foarte ușoară. Sunetul se aude foarte clar și tare și un mare punct în plus pentru HTC că ne oferă căști la această tabletă, ceea ce Apple și RIM n-au făcut. Camera de 5 megapixeli este puțin mai bună decât cea de pe BlackBerry PlayBook, în special la captura video și mult mai bună decât cea de pe iPad 2, care m-a dezamăgit total.

Pe pagina noastră Facebook puteți vedea o serie de fotografii realizate cu ajutorul lui Flyer, dar luați aminte că unele din ele sunt realizate într-o zi cu nori. Iata o astfel de fotografie:

mostra foto facuta cu htc flyer

Aici puteti vedea o captura video revizată cu tableta la conferința Vodafone - HTC, iar mai jos o înregistrare video a lui Flyer in aer liber:

Per total această tabletă cu autonomie de 7 ore și interfața HTC Sense 3.0 este o opțiune de achiziție foarte bună, dar nu sunt sigur că prețul sau va surâde multora. După cum spunea chiar un oficial Nvidia la un moment dat, ar trebui să existe doar tablete WiFi și toată lumea ar fi fericită. Astfel, poate este o idee mai bună să achiziționați variatna de 16 GB WiFi, cu o promoție specială la evoMAg.ro și prețul de 2.199 lei.

Cei tentați de varianta cu 3G și cu 32GB memorie internă vor plăti 2.959 lei la evoMAG.ro.

Review HTC Flyer:

HTC Flyer
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×