Vodafone România a lansat astăzi HTC Sensation, cel mai performant telefon al producătorului asiatic

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.602 ori
<b>Vodafone România a lansat astăzi HTC Sensation, cel mai performant telefon al producătorului asiatic</b>După o perioadă de așteptare și speculații, Vodafone România a lansat astăzi oficial smartphone-ul dual core HTC Sensation. Evenimentul de lansare a avut loc în Fratelli Expresso Bar din București și a inclus câteva discursuri ale oficialilor...

După o perioadă de așteptare și speculații, Vodafone România a lansat astăzi oficial smartphone-ul dual core HTC Sensation. Evenimentul de lansare a avut loc în Fratelli Expresso Bar din București și a inclus câteva discursuri ale oficialilor HTC și Vodafone, plus zone de testare pentru noul telefon.

Trebuie menționat din start prețul de pornire al acestui nou model HTC și anume 139 de euro (TVA inclus), împreună cu un abonament Complet (2000 minute Vodafone, 400 minute naționale) care va duce clientul la suma de 48.45 euro lunar. Achiziționând smartphone-ul la prețul de 199 de euro, abonamentul va fi de 27 de euro și aveți și varianta de a plăti 379 de euro pentru telefon și 13 euro lunar.

HTC Sensation, a carui recenzie am prezentat-o deja, vine cu un procesor dual core de 1.2GHz, un touchscreen qHD de 4.3 inchi, camera de 8 megapixeli, Android 2.3 Gingerbread și interfața HTC Sense în cea mai nouă versiune, cea 3.0.

Printre vorbitorii de astăzi s-au numărat Karina Pereira, marketing manager HTC, secțiunea Europa de Sud Est, Iuliana Rebegea, Associate Director, Terminals, Vodafone România și Kostas Kastamonitis, un alt oficial HTC. Pe lista de persoane prezente la eveniment au fost și Silviu Nicolescu, PR manager Vodafone România, Dan Dragomir, Cristian China Birta (Chinezu), Bogdan Epure (Nihasa) și Cosmin Vasile (Softpedia).

Vorbitorii au pus accentul pe importanța parteneriatului dintre HTC și Vodafone și pe evoluția produselor HTC în țara noastră. Astfel, de la modele precum HTC Touch Diamond, am ajuns la hituri precum HTC Desire și acest nou sosit HTC Sensation. Pentru alte detalii aveți galeria foto de mai jos și clipul din acest articol.

Dacă sunteți în căutare de alternative, îl găsiți pe Sensation la prețul de 2.399 lei la evoMAG.ro, respectiv 2.599 lei la eMag.ro.

Vodafone HTC Sensation

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×