Review Google Nexus S: al doilea telefon Google, pe masa noastră de teste - mai mult decât un alt Galaxy S (Video)

7.395 ori
<b>Review Google Nexus S: al doilea telefon Google, pe masa noastră de teste - mai mult decât un alt Galaxy S (Video)</b>Samsung Google Nexus S este mult mai mult decât încă un membru al familiei de telefoane Google sau o rudă a lui Samsung Galaxy S. Acest terminal este primul model cu Android 2.3 Gingerbread la bord și un smartphone care va cuceri orice fan Android...

Samsung Google Nexus S este mult mai mult decât încă un membru al familiei de telefoane Google sau o rudă a lui Samsung Galaxy S. Acest terminal este primul model cu Android 2.3 Gingerbread la bord și un smartphone care va cuceri orice fan Android și nu numai.

Terminalul are o grosime de doar 10.9 mm, în care Samsung a "înghesuit" toată tehnologia modernă de care aveți nevoie. Din start am fost cuceriți de lookul acestui handset, cu o carcasă ușor curbată și o parte din spate plastificată, care acoperă bateria de 1500 mAh și slotul SIM. în partea frontală a lui Google Nexus S se află un display Super AMOLED capacitiv touch de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli.

Recenzie videoGoogle Nexus S:

Ecranul este atât de bine integrat în terminal încât e greu de ghicit că avem de-a face cu un display de 4 inch. Nexus S vine cu memorie internă de 16 GB, 512MB RAM, suport pentru conectivitate HSDPA, WiFI 802.11 b/g/n, DLNA, Bluetooth 2.1 și o cameră de 5 megapixeli, cu autofocus și blitz LED. Camera ne-a impresionat plăcut, mai ales la capitolul filmare, iar mostre găsiți imediat mai jos, pe canalul nostru YouTube.

Iată și câteva galerii foto realizate cu aceeași cameră a lui Samsung Nexus S, una în Timișoara pe timp de noapte, apoi ziua și iată una și în centrul Bucureștiului și în interiorul casei. Dacă am numit Samsung Galaxy S în recenzia sa un smartphone Android perfect, ei bine Nexus S duce conceptul la un nou nivel, sistemul său de operare comportându-se excelent. Nu există lag, nu există erori și probleme, iar tandemul de hardware și software este excelent.

Mostre foto Google Nexus S

Mostre foto Google Nexus S

Aici puteți vedea momentul când am luat contact cu Nexus S, scoțându-l din cutie și iată cam la ce ar trebui să ne așteptăm pe viitor de la Samsung, prin Galaxy S II. Dacă recenzia noastră video v-a făcut să luați în calcul achiziționarea unui Nexus S, aflați că el va sosi prin Vodafone miercuri, pe data de 9 martie. Acesta fiind un telefon Android, am testat numeroase aplicații pe el, iar cinefilii vor fi încântați să afle că a existat și un test comparativ dedicat lor aici.

în cele din urmă trebuie să afirmăm că acest handset cu procesor de 1 GHz și cu o interfață extrem de customizabila cu shortcuturi, widgeturi și meniuri Home este o alegere excelentă, chiar dacă sunteți la primul contact cu Android sau folosiți OS-ul încă de la prima sa versiune. Veți găsi Google Nexus S în oferta evomag.ro la prețul de 2.647,52 lei, cărora le mulțumim că ne-au trimis acest terminal în teste. în continuare, dacă doriți să aflați puțin mai devreme ce telefoane avem în teste, vă invităm să dați subscribe la canalele noastre de comunicare din social media: Twitter, Facebook, YouTube.

Samsung Google Nexus S
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×