Google Nexus S scos din cutie direct pe masa de teste Mobilissimo.ro (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 2.201 ori
<b>Google Nexus S scos din cutie direct pe masa de teste Mobilissimo.ro (Video)</b>Cu două zile înainte de marele debut al lui Mobile World Congress 2011 în Barcelona avem ocazia să testăm primul nostru terminal Android 2.3 Gingerbread. Este vorba chiar despre modelul pe care a debutat acest OS, Google Nexus S, produs de Samsung....

Cu două zile înainte de marele debut al lui Mobile World Congress 2011 în Barcelona avem ocazia să testăm primul nostru terminal Android 2.3 Gingerbread. Este vorba chiar despre modelul pe care a debutat acest OS, Google Nexus S, produs de Samsung. Iată cum am luat primul contact cu acest handset, scoțându-l din cutie.

Samsung Nexus S este un smartphone foarte glossy, iar procesorul său Hummingbird de 1GHz, plus GPU SGX540 își fac treaba excelent, după cum o arată și animațiile din Gingerbread. Avem de-a face cu un terminal ce cântărește 129 de grame, măsoară 10.9mm în grosime și a fost lansat oficial în luna decembrie a anului trecut.

Observați și ecranul de mari dimensiuni, un Super AMOLED de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 și strat protector anti-amprente. O scurtă incursiune în Google Earth și câteva teste ale funcțiilor lui Nexus S sunt doar începutul! Urmează să revenim cu o recenzie detaliată a acestui prim model Android 2.3, de care suntem încântați în acest moment.

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×