Recenzie Orange Film, Cinemagia și La Cinema, aplicații Android pe Samsung Nexus S (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 3.436 ori
<b>Recenzie Orange Film, Cinemagia și La Cinema, aplicații Android pe Samsung Nexus S (Video)</b>Având un Samsung Nexus S aka Google Nexus S în teste, am decis să aflăm care este cea mai bună aplicație Android pentru cinefili, evident ne referim la cele în limba romană. Astfel, am testat aplicațiile Cinemagia, Orange Film și La Cinema, iar...

Având un Samsung Nexus S aka Google Nexus S în teste, am decis să aflăm care este cea mai bună aplicație Android pentru cinefili, evident ne referim la cele în limba romană. Astfel, am testat aplicațiile Cinemagia, Orange Film și La Cinema, iar ce a ieșit aflați din recenzia video de mai jos.

Orange Film este un soft creat de către Orange România și care vine cu o interfață intuitivă, o secțiune de știri, o secțiune "în Curând", o listă de cinematografe și opțiunea de a solicita codul Orange Film miercurea, pentru a beneficia de 2 bilete la prețul unuia. Aveți la dispoziție și o metodă de căutare și puteți vedea pe harta cinematografele mari și suna pentru a face rezervări direct din aplicație.

Nici Cinemagia nu stă mai rău, această aplicație amintind de cea IMDB și având o interfață la fel de simplistă. Ea include, în plus față de Orange Film o secțiune cu programul TV, care afișează și o listă de filme ce vor rula în acea zi la televizor. Aveți la dispoziție și o secțiune știri, puteți suna la cinematografe din aplicație și puteți folosi un motor de căutare. Softul a fost creat de către Imedia Plus Group.

în cele din urmă aplicația La Cinema este creația lui Eduard Scarlat și are avantajul vitezei cu care se mișcă, al interfatei și mai simpliste și ca și primele 2 softuri permite apelarea cinematografelor pentru rezervări. Dacă ar fi să facem un top al acestor aplicații, acesta ar arăta astfel: Orange Film, Cinemagia, La Cinema.

Orange Film se află pe primul loc datorită faptulu că se mișcă rapid, iar Cinemagia se încarcă puțin mai greoi, în vreme ce La Cinema nu are o paletă atât de variată de informații. Nu uitați să urmăriți recenzia comparativă a acestor softuri și să reveniți pe Mobilissimo.ro în următoarele zile pentru recenzia completă a lui Samsung Nexus S.

Descarca Orange Film de aici: https://market.android.com/details?id=ro.orange.orangefilm
Descarca Cinemagia de aici: https://market.android.com/details?id=cinemagia.mobile
Descarca La Cinema de aici: https://market.android.com/details?id=ro.edi.lacinema

La final dorim să mulțumim celor de la EvoMag, care ne-au trimis Google Nexus S în teste și aflați că acest terminal poate fi achiziționat prin evoMag la prețul de 2670 lei.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×