MWC 2011: Samsung Galaxy S II, cel mai subțire telefon din lume și cel care ne-a cucerit În Barcelona (Video)

4.164 ori
<b>MWC 2011: Samsung Galaxy S II, cel mai subțire telefon din lume și cel care ne-a cucerit În Barcelona (Video)</b>Samsung Galaxy S II are toate atributele unui cuceritor: este cel mai subțire telefon din lume, urmașul unui model care a vândut 10 milioane de unități anul trecut și... ne-a cucerit și pe noi. Cu o grosime de doar 8.49mm, acest terminal trebuie...

Samsung Galaxy S II are toate atributele unui cuceritor: este cel mai subțire telefon din lume, urmașul unui model care a vândut 10 milioane de unități anul trecut și... ne-a cucerit și pe noi. Cu o grosime de doar 8.49mm, acest terminal trebuie văzut pentru a fi crezut. Nu vă pot spune cât de multe persoane au rugat reprezentanții Samsung de la stand să verifice dacă telefonul chiar are baterie, deoarece era prea subțire și ușor.

Noul Galaxy S vine cu un procesor dual core de 1 GHz și cântărește doar 116 grame, în ciuda dotărilor incredibile pe care le are. Handsetul folosește un display Super AMOLED Plus de 4.3 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli și protejat de un strat Gorilla Glass. Sub carcasă mai găsim și 16/32 GB  memorie internă, 1GB RAM și procesorul dual core ARM Cortex A9 menționat anterior.

Terminalul rulează Android 2.3 Gingerbread și folosește un sistem de Huburi, care oferă acces la reviste/cărți digitale, muzică, servicii de socializare și jocuri. Samsung Galaxy S II suportă streaming DLNA pe televizoarele compatibile și prezintă în partea din spate o cameră de 8 megapixeli, capabilă de captură video 1080p la 30 fps.

Hubul Music oferă utilizatorului acces la 12 milioane de melodii, care pot fi ascultate sub formă de preview de 30, până la 60 de secunde. Pentru melodia completă va trebui să plătiți. Hubul de socializare reunește Facebook, Twitter, instant messaging și SMS-uri, dar mai multe vă va putea spune chiar domnul amabil de la standul Samsung, pe care îl puteți vedea în clip.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×