Vodafone vă aduce noutățile de la MWC În magazine: terminale Android de ultimă generație; Iată-le!

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 3.799 ori
<b>Vodafone vă aduce noutățile de la MWC În magazine: terminale Android de ultimă generație; Iată-le!</b>Vodafone România tocmai a anunțat că va include în portofoliul său câteva dintre terminalele Android pe care vi le-am prezentat direct din Barcelona, săptămâna trecută, în cadrul Mobile World Congress 2011. Lista include terminalul Samsung...

Vodafone România tocmai a anunțat că va include în portofoliul său câteva dintre terminalele Android pe care vi le-am prezentat direct din Barcelona, săptămâna trecută, în cadrul Mobile World Congress 2011. Lista include terminalul Samsung Nexus S, tableta Samsung Tab 10.1, smartphone-ul Samsung Galaxy S II, handsetul dual core LG Optimus 2X și modelul 3D LG Optimus 3D. în plus, Sony Ericsson Xperia Arc și HTC Desire S își vor etala performanțele împreună cu aceste modele.

Cuvintele cheie pentru aceste produse sunt: 3D, Android 2.3, display-uri foarte performante și procesoare dual core.

Samsung Nexus S ne este deja familiar, deoarece îl avem în teste și suntem siguri că vă va impresiona. Fie că e vorba de ecranul touch de 4 inch, camera de 5MP, memoria de 16GB sau procesorul de 1 GHz, acest terminal Android 2.3 vă va face să treceți definitiv la OS-ul Google.

Google Nexus S

Samsung Galaxy Tab 10.1 este cea mai nouă tableta Samsung, prezentată la MWC 2011 și care vine cu un procesor dual core Tegra 2 de 1GHz, plus o cameră de 8 megapixeli, cea mai puternică de pe o tabletă până acum. în partea frontală găsiți și o cameră de 2 megapixeli, iar tableta rulează excelentul sistem de operare Android 3.0 Honeycomb.

Galaxy Tab 10.1

Samsung Galaxy S II este smartphone-ul care ne-a impresionat cel mai mult la Mobile World Congress 2011 și în același timp cel mai subțire din lume, cu o grosime de doar 8.49 mm. Handsetul folosește un incredibil display Super AMOLED Plus (primul din lume), cu o diagonală de 4.3 inch și se bazează pe o un procesor dual core de 1 GHz pentru a rula Android 2.3.

Samsung Galaxy S II

LG Optimus 2X este primul telefon cu procesor dual core de pe piața din Europa, dar și în România, el marcând debutul acestei tehnologii la nivel local. Procesorul sau este un Tegra 2 de 1GHz, iar handsetul vine și cu o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captură full HD și HDMI mirroring este de asemenea printre specificații.

Optimus 2X

Avem și un telefon 3D printre noile produse de la Vodafone și anume LG Optimus 3D, dotat cu ecran 3D și cameră cu posibilitate de captură 3D. Ecranul său este un touchscreen de 4.3 inch, care afișează imagini tridimensionale fără a necesita ochelari speciali. Captura 3D se realizează cu ajutorul a două camere de 5 megapixeli aflate în partea din spate.

Optimus 3D

Sony Ericsson Xperia Arc vine cu un design curbat și este un telefon extrem de subțire, apropindu-se de Galaxy S II. Terminalul rulează Android 2.3, iar excelentul său ecran Reality se bazează pe tehnologia Sony Mobile Bravia engine. și camera acestui handset este de calitate, oferind o rezoluție de 8 megapixeli și bazându-se pe tehnologia Sony Exmor R for Mobile.

Xperia Arc

HTC Desire S vine în continuarea hitului Desire și etalează un design elegant, un procesor Snapdragon de 1 GHz și Android 2.3 Gingerbread. și acest model l-am putut vedea la MWC filmat de cattre trimisul nostru, Zsolt Tamassy.

Desire S

și acum să ne pregătim de lansarea acestor terminale, așteptând evident și replica de la Orange România.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×