Samsung ar fi ales deja culorile pentru Galaxy S11; Iată în ce nuanțe sosește flagship-ul din 2020

987 ori
<b>Samsung ar fi ales deja culorile pentru Galaxy S11; Iată în ce nuanțe sosește flagship-ul din 2020</b>Fix la o zi distanță de la debutul noilor modele iPhone iată că în mediul online apar leak-uri despre viitorul flagship al celor de la Samsung, acela fiind nimeni altul decât Galaxy S11. Îl așteptăm în prima parte din 2020

Fix la o zi distanță de la debutul noilor modele iPhone iată că în mediul online apar leak-uri despre viitorul flagship al celor de la Samsung, acela fiind nimeni altul decât Galaxy S11. Îl așteptăm în prima parte din 2020, cel mai probabil în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona și dacă speculațiile se adeveresc, atunci vom avea câteva inovații interesante aduse la pachet.

Până când ne vom lămuri exact ce ni se pregătește pe partea hardware și de design, aflăm că sud-coreenii ar fi ales deja culorile în care va sosi acest device. Aparent este vorba despre următoarele nuanțe (negru, alb, albastru, roz) ce vor fi prezentate inițial, culori printre care nu se strecoară vreun Aura Glow cu gradient precum am avut pe Note 10+.

Este încă devreme să considerăm aceste culori drept cele oficiale, pentru că Samsung se poate răzgândi de pe o zi pe alta cu privire la acest aspect. Cât despre dotările hardware, se vehiculează faptul că Galaxy S11 va aduce variante cu 256 GB, 512 GB și chiar 1 TB de stocare flash. Vom primi noul Exynos de pe Note 10 cel mai probabil, dar și configurații cu SD855+ pentru piața americană. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×