Cardul microSD Kodak de 128 GB poate fi achiziționat acum pentru doar 16.99 euro de pe Cafago.com

1.138 ori
<b>Cardul microSD Kodak de 128 GB poate fi achiziționat acum pentru doar 16.99 euro de pe Cafago.com</b>Reducerile speciale continuă în această perioadă la retailerul chinez Cafago.com și astăzi avem câteva recomandări foarte interesante de care puteți profita. În prim plan se află un card microSD de 128 GB

Reducerile speciale continuă în această perioadă la retailerul chinez Cafago.com și astăzi avem câteva recomandări foarte interesante de care puteți profita. În prim plan se află un card microSD de 128 GB, dar avem și un monitor portabil, respectiv un smartwatch de la Xiaomi care se remarcă printr-un preț accesibil în această perioadă. Iată mai multe detalii! 

Kodak

Ei bine dacă vă aflați deja în căutarea unui card microSD și vreți să profitați de o ofertă cum nu veți mai găsi, atunci cardul microSD Kodak de 128 GB de față este fix ceea ce vă trebuie. După cum menționăm aici are o capacitate de stocare de 128 GB și aflați că poate fi utilizat pe o gamă variată de produse de la smartphone-uri desigur și până la aparate foto, camere video, aparate GPS și seturi TV Box.

În materie de performanță aflați că acest card microSD adoptă standardul de viteză U3 cu viteze de până la 100 MB/s la citirea datelor, respectiv viteze de până la 30 MB/s la scriere. Este util pentru stocarea colecțiilor de albume muzicale dar și pentru cei care înregistrează materiale video FHD, 4K. Prețul este de doar 16.99 euro acum și îl puteți achiziționa din oferta Cafago de aici!

Alte reduceri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×