Brățara fitness Honor Band 4 costă acum doar 140 lei în oferta Cafago! Aduce certificare 5ATM

547 ori
<b>Brățara fitness Honor Band 4 costă acum doar 140 lei în oferta Cafago! Aduce certificare 5ATM</b>Printre brățările fitness pe care le-am testat în acest an la Mobilissimo se numără și Honor Band 4, un purtabil ieftin și smart care în aceste zile bifează o nouă reducere în oferta Cafago.com. Descoperiți din rândurile de mai

Printre brățările fitness pe care le-am testat în acest an la Mobilissimo se numără și Honor Band 4, un purtabil ieftin și smart care în aceste zile bifează o nouă reducere în oferta Cafago.com. Descoperiți din rândurile de mai jos prețul la care se vinde în această perioadă și desigur principalele sale dotări hardware incluse la pachet! 

Ei bine, aflați că Honor Band 4 este un purtabil similar din punct de vedere al design-ului lui Mi Band 4. Are un ecran TFT color cu diagonală de 0.96 inch și rezoluție de 160 x 80 pixeli, un procesor Apollo 3 la interior și baterie de 91 mAh. Deși capacitatea acestui acumulator poate părea mică la prima vedere, autonomia ajunge până la o săptămână chiar și în modul de funcționare intens.

Bifăm prezența unui senzor accelerometru pe 3 axe, a unui pedometru pentru măsurarea numărului de pași, a distanței parcurse și a numărului de calorii arse. Avem senzor de puls și certificare 5ATM pentru rezistență la apă, iar brățara este compatibilă cu telefoane ce rulează minim Android 4.4 sau iOS 9.0. 

De asemenea, avem și notificări pentru mesajele sau update-urile sosite pe telefon. Puteți achiziționa această brățară fitness pentru suma de doar 30.78 euro ca parte a unei promoții flash organizate de către cei de la Cafago.com. 

Alte reduceri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×