Posibile specificații pentru Xiaomi Mi Note 2 Pro ies la iveală; Snapdragon 821 și 6 GB RAM la bord

893 ori
<b>Posibile specificații pentru Xiaomi Mi Note 2 Pro ies la iveală; Snapdragon 821 și 6 GB RAM la bord</b>Așa cum ne-au promis, cei de la Xiaomi au în plan lansarea unui smartphone din zona high-end de preț, model care s-ar putea dovedi a fi Mi Note 2 Pro. Posibilele sale specificații ies astăzi la iveală prin intermediul unei surse de origine chineză și la

Am aflat de curând faptul că cei de la Xiaomi pregătesc un smartphone din zona high-end de preț, fiind cel mai probabil vorba despre modelul Mi Note 2 Pro - terminal ale cărui posibile specificații sunt dezvăluite astăzi prin intermediul unei surse de origine chineză. La prima vedere se pare că telefonul de față va deveni flagship-ul companiei asiatice, având cel mai recent procesor Qualcomm la bord, și anume chip-ul Snapdragon 821.

Specificatii Xiaomi Mi Note 2 Pro

Printre dotările sale mai regăsim un display de 5.5 inch cu tehnologie OLED și rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, 4 sau 6 GB memorie RAM, variante cu 64 și 128 GB spațiu intern de stocare și o cameră foto principală Sony IMX260 de 12 megapixeli ce vine cu stabilizare optică pe 4 axe, bliț LED și cu suport pentru captură video la rezoluție 4K Ultra HD.

Vom primi și o baterie de 3700 mAh și un scanner de amprente amplasat frontal. Interesant aici este faptul că diagonala ecranului scade de la 5.7 inch pe Mi Note la 5.5 inch pe acest succesor al său. Rămâne să vedem dacă design-ul se va păstra în ton cu cel oferit de Mi 5, sau dacă ni se pregătesc surprize la acest capitol.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×