Smartphone-urile Huawei au parte de reduceri speciale prin intermediul MarketOnline.ro; modelul P8 costă acum 1.698 lei

1.518 ori
<b>Smartphone-urile Huawei au parte de reduceri speciale prin intermediul MarketOnline.ro; modelul P8 costă acum 1.698 lei</b>&Icirc;ncep&acirc;nd de astăzi și p&acirc;nă pe data de 31 ianuarie, cei de la MarketOnline.ro desfășoară o nouă campanie de reduceri, de această dată fiind vorba despre discount-uri aplicate smartphone-urilor Huawei. Oferta include 3 modele...

Începând de astăzi și până pe data de 31 ianuarie, cei de la MarketOnline.ro desfășoară o nouă campanie de reduceri, de această dată fiind vorba despre discount-uri aplicate smartphone-urilor Huawei. Oferta include 3 modele foarte interesante prin prisma design-ului și a specificațiilor aduse la pachet, printre acestea numărându-se Huawei P8, Huawei G8 și G7 Plus.

Pentru Huawei P8, retailerul aplică o reducere generoasă de 500 lei, noul preț fiind acum de 1.698 lei. Această sumă ne aduce un smartphone elegant cu display Full HD de 5.2 inch, procesor octa-core HiSilicon, 3 GB memorie RAM, și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED.

Huawei P8 la reducere

Cel de-al doilea model numit Huawei G8, primește un discount de 300 lei, telefon disponibil pe negru, auriu și alb la un preț de 1.598 lei. Ca dotări primim un display IPS Full HD de 5.5 inch, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare și un procesor octa-core. La pachet este inclus și un scanner de amprente.

Huawei G8 la reducere

Nu în ultimul rând îl avem pe Huawei G7 Plus, device similar cu G8 ce ne aduce un panou de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, 3 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare, și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615. Singura diferență notabilă între G7 Plus și G8 este suportul pentru carduri de până la 128 GB oferit pe G7 Plus (vs. suport pentru carduri de până la 64 GB pe G8).

Huawei G7 Plus la reducere

MarketOnline vinde acum acest phablet pentru suma de 1.649 lei în perioada promoției. De asemenea, toate produsele mai sus prezentate pot fi găsite chiar aici, pe site-ul retailer-ului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 😊

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×