Honor Band 5 este o nouă brăţară de fitness, cu preţ de 28 de dolari şi senzor pentru oxigenarea sângelui

1.707 ori
<b>Honor Band 5 este o nouă brăţară de fitness, cu preţ de 28 de dolari şi senzor pentru oxigenarea sângelui</b>Huawei a avut astăzi o zi mai ocupată decât aţi crede. Nu a anunţat doar telefoanele Honor 9X şi Honor 9X Pro, ci şi un laptop Honor nou plus o brăţară de fitness. Se numeşte Honor Band 5 şi este răspunsul logic la Xiaomi Mi Band 4

Huawei a avut astăzi o zi mai ocupată decât aţi crede. Nu a anunţat doar telefoanele Honor 9X şi Honor 9X Pro, ci şi un laptop Honor nou plus o brăţară de fitness. Se numeşte Honor Band 5 şi este răspunsul logic la Xiaomi Mi Band 4. Cu se plusează aflaţi mai jos.

Honor Band 5

Designul e foarte similar cu cel al lui Honor Band 4, brăţara testată de noi recent. Avem la bord un ecran AMOLED de 0.95 inch, cu rezoluţie de 240 x 120 pixeli şi panou curbat 2.5D. Brăţara oferă şi suport pentru watch face-uri personalizabile şi pe hârtie promite până la 14 zile de autonomie. O noutate faţă de Honor Band 4 este prezenţa unui senzor pentru oxigenarea sângelui.

Honor Band 5

E promovat ca util nu doar pentru atleţi, ci şi pentru cei în vârstă, cei care lucrează la altitudini ridicate şi cei care fac joburi cu solicitare mentală intensă. Dacă nivelul de oxigen din sânge este între 90% şi 100% eşti OK, dar dacă scade sub 89% trebuie să te odihneşti. La sub 70% ai nevoie de spitalizare.

Honor Band 5 are şi monitorizare de puls, ba chiar una continuă şi permite şi analiza somnului. Brăţara are curele negre, roz, albastre sau verzi, dar corpul vine doar pe negru. Rezistă la apă până la 5 ATM, deci se poate folosi la piscină şi în duş. Poate monitoriza 10 sporturi diferite. Varianta de bază costă 28 de dolari, iar cea cu NFC 32 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×