Alertă preț bun: Cameră de acțiune cu filmare Full HD, senzor de 12 MP și lentilă wide la sub 20 de dolari

1.417 ori
<b>Alertă preț bun: Cameră de acțiune cu filmare Full HD, senzor de 12 MP și lentilă wide la sub 20 de dolari</b>Unii își petrec concediul pe canapea, alți călătoresc cu Mocănița și alții fac kite surfing. Pentru aceștia din urmă avem și o cameră de acțiune, gata să fie pusă pe caiac, skateboard sau placă de surf. Ne-am oprit asupra ei pentru că are un preț ce nu..

Unii își petrec concediul pe canapea, alți călătoresc cu Mocănița și alții fac kite surfing. Pentru aceștia din urmă avem și o cameră de acțiune, gata să fie pusă pe caiac, skateboard sau placă de surf. Ne-am oprit asupra ei pentru că are un preț ce nu poate fi refuzat. E sub 20 de dolari și găsiți produsul la TomTop.com.

E vorba despre o cameră de acțiune cu filmare Full HD, senzor de 12 MP și lentilă wide la 140 de grade. Corpul camerei rezistă la apă și avem și un ecran LCD de 2 inch pentru a ne vedea capturile. Se poate monta și pe bicicletă, având suportul aferent, după cum se vede în imagine.

Alertă preț bun: Cameră de acțiune cu filmare Full HD, senzor de 12 MP și lentilă wide la sub 20 de dolari

Sau se poate monta pe parbriz, nefiind o cameră mare încât să obtureze unghiul vizual. Filmarea se face la 30 FPS, avem și suport WiFi și chiar ieșire AV. Vă puteți scufunda până la 30 de metri adâncime cu acest gadget, care se conectează cu ușurință la terminale cu iOS sau Android.

Camera cântărește doar 61 de grame, are un design dreptunghiular și compact. Costă doar 17.99 dolari

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×