Camera video de acțiune GoPro HERO beneficiază de un discount pe TomTop; costă 52.99 euro

1.216 ori
<b>Camera video de acțiune GoPro HERO beneficiază de un discount pe TomTop; costă 52.99 euro</b>Pentru că iarna se apropie cu pași repezi ne gândim că printre noi există și pasionați ai sporturilor de iarnă - motiv pentru care astăzi vă recomandăm o cameră video de acțiune GoPro. Este vorba despre modelul HERO ce beneficiază de

Camerele video de acțiune produse de GoPro sunt foarte populare pe piață, dar un motiv ce împiedică publicul să aleagă aceste dispozitiv este prețul piperat. Există însă vești bune, asta pentru că odată cu apariția noilor generații, variantele anterioare au parte de reduceri chiar generoase precum se întâmplă astăzi cu modelul GoPro HERO CHDHA-301 pe care îl vedeți în imagini mai jos.

GoPRO HERO

Retailerul chinez TomTop.com îl vinde astăzi pentru suma de numai 52.99 euro dacă veți folosi la comandă codul promoțional LSR5084. Fiind vorba despre o cameră video de acțiune ceva mai veche, va trebui să vă mulțumiți doar cu filmarea la o rezoluție maximă Full HD și 30 cadre pe secundă.

GoPRO HERO

Poate filma și HD la 60 fps, realiza fotografii la o calitate de 5 megapixeli, dar și opera în modul Burst la 5fps sau realiza capturi de tip Time Laps. Are un microfon integrat pentru înregistrarea sunetului și grație husei waterproof inclusă la pachet va rezista și la utilizarea sub apă până la o adâncime de până la 40 metri. GoPro HERO este compatibilă cu toate accesoriile GoPro Mounts (peste 60 modele) și suportă carduri microSD.

GoPRO HERO

Un lucru important pe care retailerul îl notează în cazul de față este că doar camera video de acțiunea GoPro HERO și husa waterproof din pachet sunt originale, restul accesoriilor fiind unele 3rd party. Printre ele avem un cablu USB, un suport de bicicletă, 2 pentru casă, o bază de fixare și manuale de utilizare. 

Detalii extra găsiți pe site-ul tomtop.com, link de unde puteți comanda și camera GoPro HERO!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×