Xiaomi Mi A3 primeşte un discount special la acest magazin; Iată codurile speciale de reducere!

1.165 ori
<b>Xiaomi Mi A3 primeşte un discount special la acest magazin; Iată codurile speciale de reducere!</b>Dacă vă uitaţi rapid pe YouTube şi pe web o să vedeţi că telefonul midrange al momentului este Xiaomi Mi A3. A trecut pe la Unbox Therapy, care e destul de mulţumit de el, e acum şi la Mobilissimo.ro şi Darwin.md i-a făcut review.

Dacă vă uitaţi rapid pe YouTube şi pe web o să vedeţi că telefonul midrange al momentului este Xiaomi Mi A3. A trecut pe la Unbox Therapy, care e destul de mulţumit de el, e acum şi la Mobilissimo.ro şi Darwin.md i-a făcut review. Terminalul are şi super oferte între timp, la retailerul GeekBuying.com, care îi taie din preţ. Avem detalii mai jos.

E vorba aici atât despre versiunea cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare, cât şi cea cu 4 GB RAM şi 128 GB stocare. Astfel, prima costă 994 de lei de obicei, doar că scade la 970 de lei dacă aplicaţi codul cupon “3J0QJLWP”. Şi mai am un pont pentru voi: preţul scade la 947 de lei dacă veţi cumpăra telefonul din aplicaţie. 

Varianta cu 128 GB stocare costă 1167 lei în mod normal, iar acum scade la 1094 lei dacă aplicaţi codul cupon "3J0QVPOQ". Achiziţia din aplicaţia GeekBuying mai taie câteva zeci de lei.

Telefonul se remarcă prin faptul că are ecran Super AMOLED la acest preţ (cu cititor de amprente in ecran), dar şi printr-o cameră tripla deloc rea, peste camera unui Redmi Note 7 spre exemplu şi punând probleme serioase lui Galaxy A50 şi Huawei P30 Lite. Vine cu procesor Snapdragon 665, o baterie de 4030 mAh şi o cameră selfie de 32 MP, care se poate bate cu cea de pe Huawei P30 Lite.

Designul e foarte arătos, mai ales în varianta albastră, care prinde lumina sub forma literei "S". Vom reveni cu review curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×