Căștile wireless Xiaomi Haylou GT2 TWS costă sub 20 euro pe Cafago și aduc Bluetooth 5.0, 15 ore autonomie

2.060 ori
<b>Căștile wireless Xiaomi Haylou GT2 TWS costă sub 20 euro pe Cafago și aduc Bluetooth 5.0, 15 ore autonomie</b>Retailerul chinez Cafago ne aduce astăzi o serie de noi reduceri interesante, printre acestea numărându-se și căștile wireless Xiaomi Haylou GT2 TWS despre care vorbim în rândurile următoare. Sunt atractive atât din punct

Retailerul chinez Cafago ne aduce astăzi o serie de noi reduceri interesante, printre acestea numărându-se și căștile wireless Xiaomi Haylou GT2 TWS despre care vorbim în rândurile următoare. Sunt atractive atât din punct de vedere al prețului, dar și ca specificații hardware, iar un detaliu ce contează în cazul de față este și design-ul adoptat menit să ofere confort la purtarea prelungită.

Haylou GT2 TWS

Aflați că acest model Haylou GT2 TWS vine cu tehnologie Bluetooth 5.0 pentru conectarea la smartphone și cu certificare IPX5 pentru rezistență la ploaie sau transpirație. Sunt realizate din policarbonat și fiecare cască are o baterie de 43 mAh ce ne permite un timp de playback de 4 ore.

Haylou GT2 TWS

Alături de cutia de încărcare/transport cu baterie proprie de 380 mAh, oferită la pachet veți ajunge la o autonomie de până la 15 ore ceea ce nu sună deloc rău pentru prețul plătit. Căștile au drivere de 7.2 mm, sensibilitate de 110dB, impedanță de 32 ohm și o frecvență de răspuns cuprinsă între 20 și 20000 Hz.

Sunt oferite și funcții pentru schimbare melodii, reducere zgomot de fundal DSP dar și preluare apeluri. Prețul este de doar 18.58 euro acum pe Cafago, iar mai multe reduceri găsiți în lista de mai jos!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×