Bicicletele electrice FIIDO primesc reduceri atractive pe TomTop și se livrează din depozitul european

1.316 ori
<b>Bicicletele electrice FIIDO primesc reduceri atractive pe TomTop și se livrează din depozitul european</b>În ultimii ani vehiculele electrice au ajuns la mare căutare atât în afară, cât și pe piața de la noi iar un avantaj actual este reprezentat de către numărul mare de asemenea produse disponibile, fapt ce conduce la reduceri

În ultimii ani vehiculele electrice au ajuns la mare căutare atât în afară, cât și pe piața de la noi iar un avantaj actual este reprezentat de către numărul mare de asemenea produse disponibile, fapt ce conduce la reduceri și prețuri mai mici. Fix asta se întâmplă pe TomTop, retailer care în aceste zile ne oferă discount-uri cu adevărat atractive pentru 3 dintre bicicletele marca FIIDO. Ce ne aduce fiecare în parte și la ce prețuri se comercializează, aflați în continuare.

FIIDO D1

FIIDO D1

Primul model de pe listă este FIIDO D1, o bicicletă echipată cu motor de 250W ce poate funcționa în diferite moduri. În modul complet electric oferă o autonomie de până la 55 km, în vreme ce în modul de asistare electrică puteți ajunge chiar și la 80 km autonomie. Are baterie de 10.4Ah, corpuri de iluminare LED, frâne mecanice și roți de 14 inch. Viteza este de până la 25 km/h, iar prețul de 446.38 euro în această perioadă. 

FIIDO D2

FIIDO D2

Urmează FIIDO D2, o bicicletă cu aceeași propulsie electrică la bord, dar care se remarcă prin faptul că utilizează roți mai mari, de 16 inch mai exact. Are motor de 250W și o baterie de 7.8Ah ce asigură o autonomie de până la 35 km în mod electric, respectiv 50 km în modul asistat. Suportă o greutate de până la 120 kg și vine cu frâne mecanice pe disc. Prețul este de 460.97 euro și se livrează din depozitul european fără extra taxe. 

FIIDO D3S

FIIDO D3S

Ultima bicicletă de pe listă se numește FIIDO D3S este destul de similară modelului D2, cu toate că oferă o autonomie ceva mai mare în mod complet electric, de până la 35 km. Are același motor de 250W, roți de 16 inch, baterie de 7.8Ah și asigură viteze de până la 25km/h și autonomie de până la 50 km în modul asistat. Se poate regla înălțimea ghidonului dar și pentru șa, iar prețul este de 473.71 euro.

Mai multe reduceri puteți găsi pe site-ul TomTop.com aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×