Black Friday începe mai devreme la F64! Trei zile de reduceri și achiziții în 36 rate fără dobândă

1.487 ori
<b>Black Friday începe mai devreme la F64! Trei zile de reduceri și achiziții în 36 rate fără dobândă</b>Febra "Black Friday" începe să ne cuprindă și ca de fiecare dată avem parte de retaileri ce dau startul promoțiilor mai devreme precum este și cazul F64. Aceștia organizează o campanie intitulată Black Friday Pro care

Febra "Black Friday" începe să ne cuprindă și ca de fiecare dată avem parte de retaileri ce dau startul promoțiilor mai devreme precum este și cazul F64. Aceștia organizează în perioada 11-13 octombrie o campanie intitulată Black Friday Pro care ne aduce reduceri atractive pentru o gamă largă de produse destinate pasionaților de fotografie și profesioniștilor. Găsiți aparate foto, camere video, accesorii, genți, trepiede și multe altele necesare pentru studioul vostru de acasă.

Sony A7 III

Printre aparatele foto vedetă îl avem și pe Sony A7 III, un mirrorless apreciat de către fotografi care în cazul de față vine doar în varianta body la un preț de 8.999 lei (reducere 1000 lei). Are senzor full-frame Exmor R CMOS 35 mm, rezoluție de 24.2 mpx, tehnologie 3D FOCUS, port USB-C și filmează 4K la 30fps. 

Fujifilm

Există desigur și produse mai accesibile destinate publicului larg precum Fujifilm X-T3, tot un mirrorless de format APS-C cu rezoluție de 26.1 megapixeli, procesor quad-core, filet filtru 58 mm și care se livrează cu obiectiv 18-55mm F/2.8-4RLMOIS în pachet. Prețul acestui model este acum de 4.399 lei.

Fujifilm Instant

Mai găsim și aparate foto instant precum acest Fujifilm Instax Mini 70 ce folosește film instant pentru fotografii la minut, totul la prețul de 399 lei. Un detaliu important ce trebuie menționat este că F64 oferă în această perioadă și posibilitatea de achiziție a produselor dorite în 36 rate fără dobândă prin intermediul BRD.

Alte câteva reduceri găsiți listate mai jos, iar oferta complet Black Friday Pro F64 aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×