Boxa Tronsmart Element Force primește o reducere pe GeekBuying; Disponibilă în depozitul european

795 ori
<b>Boxa Tronsmart Element Force primește o reducere pe GeekBuying; Disponibilă în depozitul european</b>Dacă vă aflați în căutarea unei boxe portabile pentru vacanța din această vară, mersul la camping sau la piscină atunci modelul Tronsmart Element Force ar putea fi o alegere potrivită. Aceasta bifează acum o reducere atractivă

Dacă vă aflați în căutarea unei boxe portabile pentru vacanța din această vară, mersul la camping sau la piscină atunci modelul Tronsmart Element Force ar putea fi o alegere potrivită. Aceasta bifează acum o reducere atractivă din partea retailerului chinez GeekBuying care o afișează la vânzare cu livrare direct din depozitul european ce se află în Polonia. 

Tronsmart Element Force

În cazul în care numele acestui device vi se pare cunoscut, aflați că nu demult am testat aici pe Mobilissimo varianta Element Tronsmart Force+ ce se diferențiază doar printr-un design diferit față de modelul Force cel simplu. Veți avea parte de aceeași experiență acustică și de difuzoarele stereo de 40W + woofer-ul din spate.

Se oferă un bass puternic, sunet 3D și diferite moduri de playback în funcție de preferințe (3D stereo, extra bass, standard). Boxa de aici beneficiază de suport Bluetooth 4.2 prin care se face conexiunea la smartphone/laptop și aflați că bateria de la pachet oferă până la 15 ore autonomie cu o singură încărcare.

Este certificată IPX7 pentru rezistență la apă și poate fi luată fără probleme la piscină sau plajă. Mai are NFC, auxiliar și microSD. În acest moment costă 49.27 euro pe GeekBuying. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×