TomTop taie din nou prețurile pentru trotinetele și bicicletele electrice din depozitul european; Iată oferta

1.730 ori
<b>TomTop taie din nou prețurile pentru trotinetele și bicicletele electrice din depozitul european; Iată oferta</b>Deși mai avem doar câteva zile de primăvară, sezonul călduros s-a instalat deja și vremea de afară ne îndeamnă la mișcare și plimbări prin parc seara după muncă sau școală. Un vehicul electric se dovedește a fi o alegere

Deși mai avem doar câteva zile de primăvară, sezonul călduros s-a instalat deja și vremea de afară ne îndeamnă la mișcare și plimbări prin parc seara după muncă sau școală. Un vehicul electric se dovedește a fi o alegere tare bună în această perioadă și vă puteți lăsa și mașina acasă dacă locul vostru de muncă este la câțiva km de casă, ajungând mai rapid și reducând astfel și poluarea.

Xiaomi M365

Câteva recomandări de vehicule electrice primim astăzi din partea celor de la TomTop, pe listă fiind regăsite atât biciclete electrice, dar și trotinete cu asemenea motorizări. Primul vehicul este Xiaomi M365, o trotinetă electrică cu autonomie de 30 km, viteză de până la 25 km/h și motor de 250W. Costă acum doar 368.58 euro și partea cea mai bună este că se livrează direct din depozitul european aflat în Germania.

Xiaomi M365

Urmează bicicleta electrică pliabilă numită FIIDO D3 care la rândul său vine echipată cu un motor de 250W. Suportă o greutate de până la 120 kg și ne propulsează la viteze de până la 25 km/h și pe o distanță de până la 50 km. Bicicleta se poate plia rapid la nevoie pentru depozitarea ușoară și aflați că prețul său este de 440.50 euro, fiind livrată rapid din depozitul european.

Tot în depozitul european TomTop mai găsiți și vehiculele electrice listate mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×