Google Pixel 3a este un hit, dublând vânzările de unităţi Pixel în trimestrul 2

Autor:  | Publicat în:  Google 1.223 ori
<b>Google Pixel 3a este un hit, dublând vânzările de unităţi Pixel în trimestrul 2</b>Google Pixel 3a a venit de nicăieri în acest an, pentru că nu ne aşteptam ca Google să atace zona midrange la câteva luni după lansarea unor flagship-uri. A fost totuşi bine primit de public, ba chiar e un hit, dublând vânzările

Google Pixel 3a a venit de nicăieri în acest an, pentru că nu ne aşteptam ca Google să atace zona midrange la câteva luni după lansarea unor flagship-uri. A fost totuşi bine primit de public, ba chiar e un hit, dublând vânzările de telefoane Pixel în trimestrul 2.

În această săptămână Google a publicat veniturile pe trimestrul 2 al acestui an, iar pe noi ne interesează în special segmentul Pixel. Acesta era de obicei în zona "Alte venituri", dar acum a fost separat şi detaliat. Se pare că vânzările de terminale Pixel au crescut de peste 2 ori în T2 2019 faţă de aceeaşi perioadă din 2018.

Au contribuit şi faptul că pe lângă Google Store şi Verizon, Marele G îşi vinde telefoanele şi prin T-Mobile, Sprint, US Cellular şi alţi parteneri. Pixel 3a a debutat în mai, deci a prins doar 2 luni din trimestru, aşa că efectul său se va simţi şi mai abitir în T3. Simplul fapt că Pixel 3a costă 399 dolari şi oferă în mare camera lui Pixel 3 este un punct de atracţie.

Camera lui Pixel 3 este şi acum reper la captura low light, în special datorită lui Night Sight, iar singurul său challenger real e Huawei P30 Pro, care îl poate şi întrece. Cât despre evoluţia Google ca întreg, firma sa mamă, Alphabet a depăşit aşteptările analiştilor, strângând 38.94 miliarde de dolari în trimestrul 2 din 2019, din vânzări.

Google a avut şi cheltuieli mari, angajând 4100 de oameni, majoritatea în zona de cloud şi cheltuind şi pe R&D. Revenind la Pixel 3a, poate că faptul că a generat atât de mult profit va face Google să ia în serios lansarea mai multor modele midrange pe viitor, deci un Pixel 4a e deja luat în calcul. Au fost semne ca merge bine în zona midrange și în trecut, când modele ca Nexus 5X au fost apreciate. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×