Google Pixel 3a este un hit, dublând vânzările de unităţi Pixel în trimestrul 2

1.321 ori
<b>Google Pixel 3a este un hit, dublând vânzările de unităţi Pixel în trimestrul 2</b>Google Pixel 3a a venit de nicăieri în acest an, pentru că nu ne aşteptam ca Google să atace zona midrange la câteva luni după lansarea unor flagship-uri. A fost totuşi bine primit de public, ba chiar e un hit, dublând vânzările

Google Pixel 3a a venit de nicăieri în acest an, pentru că nu ne aşteptam ca Google să atace zona midrange la câteva luni după lansarea unor flagship-uri. A fost totuşi bine primit de public, ba chiar e un hit, dublând vânzările de telefoane Pixel în trimestrul 2.

În această săptămână Google a publicat veniturile pe trimestrul 2 al acestui an, iar pe noi ne interesează în special segmentul Pixel. Acesta era de obicei în zona "Alte venituri", dar acum a fost separat şi detaliat. Se pare că vânzările de terminale Pixel au crescut de peste 2 ori în T2 2019 faţă de aceeaşi perioadă din 2018.

Au contribuit şi faptul că pe lângă Google Store şi Verizon, Marele G îşi vinde telefoanele şi prin T-Mobile, Sprint, US Cellular şi alţi parteneri. Pixel 3a a debutat în mai, deci a prins doar 2 luni din trimestru, aşa că efectul său se va simţi şi mai abitir în T3. Simplul fapt că Pixel 3a costă 399 dolari şi oferă în mare camera lui Pixel 3 este un punct de atracţie.

Camera lui Pixel 3 este şi acum reper la captura low light, în special datorită lui Night Sight, iar singurul său challenger real e Huawei P30 Pro, care îl poate şi întrece. Cât despre evoluţia Google ca întreg, firma sa mamă, Alphabet a depăşit aşteptările analiştilor, strângând 38.94 miliarde de dolari în trimestrul 2 din 2019, din vânzări.

Google a avut şi cheltuieli mari, angajând 4100 de oameni, majoritatea în zona de cloud şi cheltuind şi pe R&D. Revenind la Pixel 3a, poate că faptul că a generat atât de mult profit va face Google să ia în serios lansarea mai multor modele midrange pe viitor, deci un Pixel 4a e deja luat în calcul. Au fost semne ca merge bine în zona midrange și în trecut, când modele ca Nexus 5X au fost apreciate. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×