Drona SJ R/C Z5 cu filmare 1080p și mod urmărire subiect, costă acum doar 90 euro pe TomTop.com

748 ori
<b>Drona SJ R/C Z5 cu filmare 1080p și mod urmărire subiect, costă acum doar 90 euro pe TomTop.com</b>Reducerile continuă în oferta celor de la TomTop.com și astăzi avem sugestii din categoria dronelor. Un exemplu este drona SJ R/C Z5 care în această perioadă bifează o reducere foarte atractivă și care vine echipată

Reducerile continuă în oferta celor de la TomTop.com și astăzi avem sugestii din categoria dronelor. Un exemplu este drona SJ R/C Z5 care în această perioadă bifează o reducere foarte atractivă și care vine echipată cu multă tehnologie după cum veți descoperi pe seama rândurilor de mai jos. Aflați și prețul desigur, iar la final aveți și o recomandare de dronă ce filmează 4K Ultra HD.

Drona SJ R/C Z5

Modelul de față vine echipat cu o cameră capabilă de filmare 1080p la 25 cadre pe secundă și echipată cu lentile la 120 grade pentru captura wide. Fișierele se salvează pe cardul microSD și aflați că acestea sunt în format .mp4, iar controlul dronei se face prin intermediul unei aplicații dedicate disponibilă atât pe telefoanele Android, cât și pe cele iOS.

Drona SJ R/C Z5

În pachet aveți și un controller dedicat, baterie de 300 mAh, 2 perechi de elice de rezervă și alimentatorul. Autonomia este de până la 14 minute în funcție de modul în care utilizați drona și aflați că aceasta are GPS, funcție urmărire subiect, mod orbitare și posibilitate de a zbura pe un traseu prestabilit. 

Drona SJ R/C Z5 poate fi achiziționată pentru doar 89.89 euro din oferta TomTop.com și tot la acest retailer găsiți un model 4K numit ZLRC Beast SG906 care se vinde pentru suma de 170.80 euro. Mai multe reduceri aveți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×