Lenovo actualizează design-ul de telefon pliabil pe care îl vedeam în aprilie; Iată cum ar putea arăta Moto RAZR 2019

934 ori
<b>Lenovo actualizează design-ul de telefon pliabil pe care îl vedeam în aprilie; Iată cum ar putea arăta Moto RAZR 2019</b>Producătorii ce activează în zona smartphone au obiceiul de a completa tot soiul de brevete pentru viitoare dispozitive, iar în ultimul an cele mai multe au sosit pentru terminale pliabile. Și compania chineză Lenovo

Producătorii ce activează în zona smartphone au obiceiul de a completa tot soiul de brevete pentru viitoare dispozitive, iar în ultimul an cele mai multe au sosit pentru terminale pliabile. Și compania chineză Lenovo a avut asemenea patente, un exemplu fiind cel din luna aprilie despre care vă vorbeam într-un articol dedicat aici și care ne prezenta o abordare interesantă cu ecran flexibil principal și ecran extern în față.

Brevet Lenovo

Acum descoperim că un brevet similar tocmai ce a fost aprobat de WIPO, doar că aici dispare acel ecran extern din zona frontală și vizibil atunci când clapeta era închisă. Ei bine da, se păstrează același format clapetă și în cazul de față - fapt ce ne duce direct cu gândul la posibilitatea ca acest design să îi fie asociat lui Motorola Moto RAZR 2019.

Brevet Lenovo

Ce observăm din schițele dezvăluite aici este că Lenovo adoptă un design ce implică multe balamale care permite folosirea device-ului în diferite stiluri dacă le putem numi astfel. Se poate plia aproape complet pentru a-l ține în buzunar, sau la aproximativ 20% pentru a avea la dispoziție jumătate din ecran și urmări astfel conținutul afișat. 

Brevet Lenovo

În spate apare o singură cameră foto însoțită de bliț LED și tot în spate descoperim și scanner-ul de amprente fizic. Zona frontală are muchii laterale oarecum înguste, dar marginile de sus și jos rămân mari. Ecranul ar putea avea aproximativ 6 - 6.5 inch și din câte putem specula, se merge pe ruta unui panou 21:9. 

Ce ne dezvăluie acest brevet este faptul că Lenovo a decis să simplifice design-ul variantei văzute în aprilie, renunțând la ecran extern și alte artificii extra. Prin această renunțare se ajunge iată și la o talie mai subțire. Când va avea loc debutul este greu de preconizat, dar se vehiculează acum anul 2020 pentru lansare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×